DJEVOJKE MASOVNO NA POSAO IDU BEZ GRUDNJAKA: Ovakve hodaju po gradu, ALI TO NIJE ONO NAJGORE (FOTO)

Kiosk
DJEVOJKE MASOVNO NA POSAO IDU BEZ GRUDNJAKA: Ovakve hodaju po gradu, ALI TO NIJE ONO NAJGORE (FOTO)
.

13. oktobar 2018. godine obilježava se kao Svjetski dan bez grudnjaka.

SVRBI VAS "TAMO DOLE"? Mislili smo da je BEZAZLENO, a sad je GINEKOLOG OTKRIO GROZNU ISTINU!​

grudnjak

Na ovaj dan, na Praznik slobodnih grudi veliki broj žena ne nosi grudnjake kako bi podigle svjesnost o raku dojke i skrenule pažnju na značaj prevencije.

Međutim, mnoge žene izbjegavaju da nose grudnjak i mimo ovog datuma.

grudnjak

Objava na sajtu "Netmums" sa naslovnom "Da li sam u problemu ako dođem na posao bez brushaltera" potegla je diskusiju među ženama koje smatraju da im je nekad jako neudoban i da ga često nose samo da bi se drugi ljudi osjetili manje neprijatno. 

Portal iz Srbije "Žena.blic.rs" proveo je anketu kako bi utvrdili kakvo je stanje u Srbiji, a odgovori žena su poprilično iznenađujući.

"Ako muškarci mogu da šetaju svoje bradavice slobodno, mogu i ja svoje", kazala je Ivona.

"Stvar je u tome da su mi se grudi nadule jer treba da dobijem i ne mogu da se gušim s brushalterom. Nekad zaboravim da obučem, nije to baš neka filozofija", rekla  je Ivona.

tljk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrzn01eqv8vnzu1m2vjzdixzmjlnmfkzdhmnzfmmmrlody3y2i3n2muanblz5gtas0cngcbotab

"Štiti me od svih elementarnih nepogoda i pogleda. Uvijek sam ga nosila i bez njega iz kuće nisam izlazila. Jednom se desilo da sam ga u brzini zaboravila i bila sam ubijeđena da će svi na poslu da primete novonastalo stanje. Džaba sam se istraumirala, nikome nisu bile zanimljive moje dojke. Od tada često otrčim do prodavnice ili prošetam kod mene u kraju.

Izbjegavam da mi se ocrtavaju bradavice. Važno je da prihvatimo sebe i svoje tijelo, brus je nebitna stavka koja nam je nametnuta", rekla je Milica.

"Ne nosim brus, smara me i smatram da nema ničeg uvredljivog u bradavicama", objašnjava Tamara.

A pogledajte kako to rade poznate dame:

1

2

3

4

5

6

7

8

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?

 

Ne propustite