Boje koje MORATE imati u vašem DOMU 2019. godine!

Enterijer
Boje koje MORATE imati u vašem DOMU 2019. godine!
.

Osamdesete nam donose inspiraciju za uređenje našeg doma. Throwback kojem se veselimo.

Često s nostalgijom gledamo na neka prošla vremena i modne trendove. Nekim modnim trendovima i njihovom povratku se radujemo, dok za pojedine bi voljeli da ostanu u dalekoj prošlosti. Trenutno se na velika vrata vraćaju trendovi uređenja enterijera popularnih 80-ih, a mi vam donosimo naše favorite.

T͎̥̰̝̙͕̾̓̆̊ͯ́ͅạ̴̩̹pͤ͂̏͛̅̃͏i̡̩̲͊ͦ̿̌̇̈w̛̅͐̔ͥ̃̇̂ͅa͇̮̪̰͈͊͆͂̉ ͉̞͎͉̰͋ͅM̰̹̋̉̎̉̈́̾ả̰̊̒ͦz̴̳͂ͭ̿͌̐ͯ͋i̦͚͕̟̾ͨ̆ͣͅb̪̮͕̜̮̯̑ͨ̄̃̿̓u̴̻̟̣͔͍ͯ̐ͯ̉̊̅̿k̦͓̰o̧̞̞ͧ̐̉

Za 80-te možemo reći da niti jedno razdoblje nije bilo toliko obožavano i omraženo istovremeno. Sigurno ste do sada primijetili kako su trendovi 80-ih na vrhuncu popularnosti, kako na pisti, ulicama, tako i u našim domovima.

Obožavatelji veselih enterijera i prirode oduševit će se tropskim motivima. Razni uzorci lista banane na tapetama i namještaju su trenutni must-have te će ovaj veseli trend preplaviti mnoge enterijere.

Teške stolove od drva zamijenite onim staklenim, pogotovo u dnevnom boravku. Stakleni stolovi savršeno se uklapaju u naš moderan svijet koji je pun boja i grafičkih uzoraka. 

Kada govorimo o bojama, na njih nikako ne smijete zaboraviti ako želite 80-te u svome domu, pogotovo žutu i rozu koje će svaki dom osvježiti. Rozo kupatilo ili žuta kuhinja, izbor je na vama, zato uzmite najbolje što su 80-te godine pružile i interpretirajte ovaj prepoznatljivi stil u vašem domu.

Ne propustite