DOŠAO PO NJU LUKSUZNIM BMW-OM: Eminu Jahović uhvaćena na aerodromu sa TURSKIM MILIJARDEROM, TEK KAD VIDITE ŠTA SU RADILI (FOTO)

Show
DOŠAO PO NJU LUKSUZNIM BMW-OM: Eminu Jahović uhvaćena na aerodromu sa TURSKIM MILIJARDEROM, TEK KAD VIDITE ŠTA SU RADILI (FOTO)
.

Pjevačica Emina Jahović uhvaćena je na aerodromu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a sudeći po izrazima lica nisu imali ništa protiv što ih slikaju.

1

ROKVIĆ POKAZAO KAKO MU JE ŽENA IZGLEDALA 10 MINUTA NAKON POROĐAJA: Dvije godine je ovo krio, A SADA JE SRBIJA NA NOGAMA! (FOTO)​

Pjevačica je prije nekoliko dana gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića rekla kako se sa Sadetinom "tek upoznaje".

2

- Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lijepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i vidjećemo šta će biti, polako korak po korak - rekla je Emina i dodala kako je njen susret sa Sadetinom bio sudbinski.

3

4

5

Turski biznismen je po pjevačicu došao luksuznim BMW-om:

6

BREGA IMA 3 KĆERKE I ONE SU RAZLIČITE VJERE: Evo šta njihov otac kaže na to! (FOTO)

Emina je u emisiji kod Ognjena otkrila i zašto se razvela od Mustafe nakon 10 godina braka.

- Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog djece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne - rekla je Emina govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali.

emina-jahovic

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, vidjela sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje' - otkrila je pjevačica.

Ne propustite