Vaš PARTNER djeluje SAMOUVJERENO, a ovo su 4 znaka koja ga ODAJU da je zapravo LJUBOMORAN

Ljubav
Vaš PARTNER djeluje SAMOUVJERENO, a ovo su 4 znaka koja ga ODAJU da je zapravo LJUBOMORAN
.

Jedni se plaše da će izgubiti voljenu osobu, drugi se plaše da će biti prevareni i tako ukrug. Obično partneri ljubomoru pokazuju glasno i može se pojaviti kada to najmanje očekujete. Međutim, nekada postoje suptilniji znaci koji vam mogu otkriti da je vaš partner ljubomoran. 

Veoma je važno je prije svega da znate šta vaš partner osjeća i da razgovarate o tome. Ako primijetite bilo koji od ovih znakova ljubomore, najbolje je riješiti ovo prije nego što postane veliki problem.

1. Ljubomoran je kada izađete ​​sa prijateljima ili ako ste ostali do kasno u kancelariji 

Prema brojnim istraživanju, izlazak sa prijateljima može učiniti da vaš partner bude ljubomoran. Kada izlazite sa prijateljima, vaš partner osjeća da je njegova uloga u vašem životu ugrožena. Takođe, ako ostajete do kasno u kancelariji, osjeća se isto.

Image result for partner jealous

2. Osmjehujete se šalama nepoznatih ljudi 

Ovo se najčešće dešava bez ikakvih loših namjera sa vaše strane. Ukoliko se nalazite u grupi prijatelja i okruženi ste mnogim nepoznatim ljudima sigurno ćete se nasmijati na nečiju šalu bez mnogo razmišljanja. Možda to ne znači ništa za vas, ali će se vašem partneru vjerovatno učiniti da ste zainteresovani za tu osobu. Može prestati da razgovara sa vama i početi se čudno ponašati. Ovo je još jedan znak ljubomore.

You got: Infectious Sense of Humor You understand that the ability to make someone laugh is typically the key into anyone’s pants. Physical beauty is fleeting, but a well-timed joke will make your crush laugh forever. You’re the most popular person at the party and around the campfire. But jokes can’t save you from everything.

3. Partner je zabrinut zbog vaših treninga i gubljenja kilograma

 Kada jedan partner gubi višak kilograma, drugi osjeća ljubomoru. Dio ovog dolazi od iskrenog straha da partner izgleda bolje nego ikada i sada je spreman da nađe nekog boljeg.

4. Bijesan je ako ga niste podržali u nekoj diskusiji 

Većina nas podsvjesno očekuje da partner bude na našoj strani. Možda ne privatno, ali sigurno pred prijateljima, poznanicima i strancima. Kada ste na nečijoj strani u diskusiji, vašem partneru ovo može izgledati kao da ste protiv njega, čak i ako to nema nikakve veze sa tim.

He had been my friend for a while now but I always felt different around him. It wasn't until he asked out my best friend when I finally realized I had a crush on him. They've been dating for a few weeks and already they havs hit bumps. Of course she comes to me for relationship help and every time she does I imagine it's me dating him. (Rp this-) I walk through the library I grab a book off the shelf and I start reading it. I'm so interested in my book that I jump when suddenly Jordan(guy)...

Ovi znakovi zvuče frustrirajuće. Međutim, većina njih nema nikakve veze sa vama i zavise od reakcije vašeg partnera. Ukoliko odvojite vrijeme za komunikaciju i jasno kažete svom partneru kako se osjećate, u budućnosti možete izbeći mnoge sukobe. Zdrav razgovor rješava sve nesuglasice.

BEATRICEGIULI@GMAIL.COM..Non bisogna essere perfetti per tutti. Basta essere speciali per qualcuno.

Ne propustite