DARKOVI RODITELJI POSJETILI SINA, A KAD SU IZAŠLI IZ BOLNICE IZJAVILI: "Evo kako se osjeća, a ono što ga čeka nije nimalo lako"

Show
DARKOVI RODITELJI POSJETILI SINA, A KAD SU IZAŠLI IZ BOLNICE IZJAVILI: "Evo kako se osjeća, a ono što ga čeka nije nimalo lako"
.

Porodica Darka Lazića bila je u posjeti pjevaču u Zemunskoj bolnici.

Branka i Milan Lazić, Darkovi roditelji, i jučer i danas su bili u posjeti pjevaču. U KBC Zemun proveli su oko sat vremena, poslije čega su izašli raspoloženi.

- Darko je dobro, vidjeli smo ga. Dosta se bolje osjeća - rekla je Darkova majka Branka za "Blic" sa osmijehom na licu.

darko

Darka Lazića poslije nezgode i operacija čeka dug oporavak. Pjevač je imao emotivnu krizu, ali je uspio da je prebrodi uz pomoć porodice i vjerenice Marine, koji se ne odvajaju od njega, saznaje Blic.

darko

Lazić je 7. novembra imao ozbiljnu operaciju koja je trajala šest časova, a ljekari KBC Zemun pjevaču su uspješno operisali butnu kost i stavili protezu u kuk.

Uz ovu informaciju donosimo vam i kako izgleda kuća Darkla Lazića koju je gradio za sebe i svoju vjerenicu.

Lazićeva kuća je tik uz dom njegovih roditelja i brata Dragana, a planirao je da se u februaru useli u kuću, međutim radovi su zbog njegovih povreda obustavljeni, te će biti nastavljeni kad se oporavi.

marina

Planirano je bilo da se u dvorištu napravi bazen, te da se na istom okupljaju njegovi prijatelji.

Darko je jednom prilikom otkrio da će kuća imati tri kupatila i šest velikih soba. U potkrovlju će biti bilijarska sala, teretana sa mini-saunom, dok će đakuzi smjestiti u spavaću sobu.

darko2

darko1

darko

(Foto: RAS Srbija)

ČEKAJ, ŠTA? OVO SE JOŠ NIJE DESILO ZVEZDAMA GRANDA: Kad je takmičarka IZGOVORILA OVO SVI SU ZANIJEMILI, a evo šta je uradila Karleuša!

Ne propustite