ČEKAJ, ŠTA? OVO SE JOŠ NIJE DESILO ZVEZDAMA GRANDA: Kad je takmičarka IZGOVORILA OVO SVI SU ZANIJEMILI, a evo šta je uradila Karleuša!

Show
ČEKAJ, ŠTA? OVO SE JOŠ NIJE DESILO ZVEZDAMA GRANDA: Kad je takmičarka IZGOVORILA OVO SVI SU ZANIJEMILI, a evo šta je uradila Karleuša!
.

Pravila postoje da bi se kršila, kažu mnogi, a emisija "Zvezda Granda" od sinoć potvrdila je ovu krilaticu.

zvezde-granda

Naime, nastup 24-godišnje Beograđanke Tijane Tine Stoić prekinut je na sredini prve pjesme panik-tasterom, koji postoji kako bi članovi žirija imali mogućnost da odluče koje kandidate će slušati do kraja, a koje ne.

SREĆA U DOMU ANE SEVIĆ, DARKO U BOLNICI, A ONA JE OBJAVILA OVO: Njena utjeha! (FOTO)

Ipak, budući da je izrazila nezadovoljstvo zbog toga kako je izvela prvu pjesmu, Saša Popović je odlučio da joj dopusti da otpjeva i drugu, čemu su se pojedini članovi žirija protivili, te se zbog toga neko vrijeme vodila diskusija.

2

Kada je, međutim, odlučeno da će Tijana ponovo nastupiti, začuo se komentar da ipak ne bi trebalo da se ponovo nađe na sceni, zbog čega je Stoićeva rekla:

- Nemojte da se zaj*bavamo!

1

To je izazvalo smijeh među članovima žirija, ali i u cijelom studiju, a po završenoj izvedbi Stojine pjesme, Jelena Karleuša je donijela odluku da želi temperamentnu takmičarku u svom timu.

3

jelena2

jelena6

OVAJ DETALJ NA KONCERTU MAYE BEROVIĆ RIJETKO JE KO PRIMIJETIO: Ovo se nikad nije desilo na DOMAĆOJ SCENI! (FOTO)

Ne propustite