Teško vam je pronaći PRAVOG partnera: Evo šta POGREŠNO radite!

Ljubav
Teško vam je pronaći PRAVOG partnera: Evo šta POGREŠNO radite!
.

Bliskost - dijeljenje doma sa nekim, roditeljskih dužnosti, uzajamna sigurnost...

Svaka od ovih vrsta ljubavi može imati različito poreklo i mogu se nezavisno osećati prema nekom, ili u kombinaciji. Na primer, jedna žena može osećati požudu prema partneru, može je privlačiti, a može sa njim stvarati i porodicu. Druga žena može prema jednom muškarcu osećati požudu, ali je može privlačiti drugi. Te razlike se dešavaju jer svako osećanje ima različito poreklo. 

Image result for tesko pronaci partnera

Požuda i privlačnost su naša duboko primarna, nekontrolisana osjećanja. Uglavnom mi ne biramo prema kome ćemo nešto tako osjećati i obično su kriterijumi koji tu igraju ulogu fizički izgled, društveni status, prihodi, ambicija, stabilnost i inteligencija.  Međutim sa kim ćemo se dublje povezati je već nešto što pažljivije biramo.

Moderna dilema 

Današnje žene se ohrabruju da mogu sve da rade. Sama ta činjenica stvara stres “super ženama”. Društvene norme joj govore da se od nje očekuje da ima uspješnu karijeru, da poslije posla trči kući, da odgoji savršeno dijete i da bude atraktivna i seksi. Uz sve to žena mora da bude i inteligentna, motivisana, moćna i da drži sve pod kontrolom. 

Iz ugla kulturnih normi muškarac koji je “tvrdoglav”, “neprijatan” i očekuje od žene da ‘pristane’ nije poželjan za muža. 

Image result for tesko pronaci partnera

Nažalost ti “kulturno nepoželjni” momci su upravo oni koji su ženama “privlačni”. i tu nastaje problem. 

Zato žene često govore kako su neispunjene u ljubavi. Žene privlače muškarci koji se ne smatraju dobrim muževima i one se nalaze u raskoraku i na kraju bivaju povređene. 

Šta neke žene rade po tom pitanju? 

1) Zavolite vođstvo - to je strategija koju su neke žene usvojile; budite vođa “dobrom momku”. Sjetite se moćnih poslovnih žena, one vole da budu glavne I da im neko ispunjava želje. Dobijanje onoga što želite može biti prilično privlačno. 

2) Pratite mudro - druge žene su oprezne u ljubavi i traže “pravog” momka za sebe, nekog koji će biti jak i koji će ih privlačiti, a one će biti pod njegovim “vođstvom”. Ove žene procjenjuju i “testiraju” muškarce kako bi pronašle pravog, onog koji će se uklopiti u njihove nade, ciljeve i snove. Žele muškarca koji je jak i atraktivan, ali koji ih neće tretirati poput “kretena”. 

Related image

3) Miksovanje - neke žene, žele najbolje iz oba svijeta. To podrazumjeva otvorene veze ili zgodnog momka. Kada žena ne može da nađe sve u jednom muškarcu, ona od jednog dobija podršku, a od drugog dobre gene za djecu. 

Image result for otvorene veze

4) Pregovaranje i ravnoteža - na kraju neke žene biraju da dijele vođstvo sa svojim partnerima. Oni dijele obaveze i dužnosti i svako je “šef” u određenoj oblasti. Možda je ona glavna kada je riječ o finansijama, a on kada je riječ o djeci ili obrnuto. Na ovaj način žena dobija po malo od svega, i to od jednog muškarca.

UZELA JE PAVLAKU I U NJU DODALA JEFTIN SASTOJAK I NAMAZALA LICE: Kada je sljedećeg dana izašla na ulicu nisu je mogli prepoznati!

Ne propustite