ULJEPŠAJTE I UČINITE TOPLIJIM SVOJ DOM SA SAMO 4 SITNICE!

Enterijer
ULJEPŠAJTE I UČINITE TOPLIJIM SVOJ DOM SA SAMO 4 SITNICE!
.

Što se tiče doma i enterijera, gotovo kao i u modi, vrlo brzo se mijenjaju trendovi unutrašnjeg dizajna, to jest enterijera.
Mnogo zavisi o ukusu i mogućnostima, ali od svakog se trenda može ponešto uzeti i uvrstiti u vlastiti životni prostor.

Trendovi dolaze i prolaze. Svakim danom se pojavljuju novi trendovi, ovi novi trendovi u vaš dom će unijeti dašak topline i modernosti. Inspirišite se uz slike koje slijede, možda vam nešto zapne za oko, a i sasvim male promjene mogu načiniti veliku razliku u interijeru. 

1. Pluto  
Pluto kao materijal doživljava svoj megapovratak! Ne samo da unosi toplinu i teksturu u vaš dom te izgleda moderno, nego je i idealna izolacija za buku. Gdje možemo vidjeti pluto: kao bazu za stolić za kafu u kombinaciji s kamenom površinom ili čak kao cijeli zid u kućnom uredu. Jednostavno i lijepo!  

Image result for pluto materijal

2. Terakota 
„Topli“ materijali poput terakota pločica će zamijeniti trenutno masovno popularne hladne i bijele tonove. Neće se upotrebljavati kao podne keramičke pločice, kao u osamdesetim, nego kao zanimljiv detalj na zidu ili na primjer u kupatilu ili oko kamina.

3. Zeleno 
Zelena je boja godine! Tamnozelene nijanse su novi must-have i zamjenjuju morskoplave nijanse. Sofa ili jastuci u baršunasto zelenoj nijansi ili neke druge manje stvari unose toplinu u vaš interijer. 

Living Room Corner - English Garden Square House

4. Slova i brojke 
Totalno cool ukrasi su slova u skandinavskom stilu, pogotovo ako su ručno izrađena! To nije teško, a i uljepšava svaku sobu. 

Image result for slova i brojke u enterijeru

Ne propustite