SKANDAL NA AERODROMU NIKOLA TESLA, OVAJ ČOVJEK JE OBRUKAO SRBE: Radnik presreo KLOPPA, A ONDA URADIO NAJUŽASNIJU STVAR (VIDEO)

Kiosk
SKANDAL NA AERODROMU NIKOLA TESLA, OVAJ ČOVJEK JE OBRUKAO SRBE: Radnik presreo KLOPPA, A ONDA URADIO NAJUŽASNIJU STVAR (VIDEO)
.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp prije dva dana sa svojim fudbalerima napustio je Beograd, gdje je njegov tim izgubio od Crvene zvezde rezultaom 2:0.

KLOPP JE SINOĆ ODUŠEVIO SRBIJU, A MALO KO ZNA DA JE OVA ZGODNA PLAVUŠA NJEGOVA SUPRUGA: Krije je od medija, A SAD JE JASNO I ZAŠTO (FOTO)​

Njemački trener je prilikom ukrcavanja na avion dobio nekoliko upita za fotografisanje sa ljudima na aerodromu, a da je znao šta će mu ovaj gospodin zapjevati - sigurno ne bi stao da se slika.

big-1541592743-da-je-klopp-znao-sta-mu-ovaj-gospodin-pjeva-nikad-ne-bi-stao-da-se-slika

Naime, radnik mu je prišao, zagrlio ga, a onda zapjevao: "Kako pr*a Zvezda".

hqdefault

Što je najgore, Klopp je zastao misleći da taj čovjek želi da se slika s njim, pa da mu izađe u susret!

Kada je ovaj snimak osvanuo na društvenim mrežama, najčešći komentari su bili zahtjevi da se taj čovjek kazni, jer je obrukao sve Srbe.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 
Inače, Klopp je oduševio Srbiju jer je na utakmici na jakni nosio Natalijinu ramondu, kojom se u Srbiji odaje počast stradalima u Prvom svjetskom ratu.

jurgen-klopp

Malo je poznato kako je trener Liverpoola već 13 godina u braku sa prelijepom Ullom Sandrock.

h46k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjnn01eqv8vntvmyzbinthkyzqynjliyzvjngrlytbinzrmzju5owmuanblz5gtas0cngcbotab

Ulla je po zanimanju socijalni radnik, a po slikama je jasno kako su veoma atraktivan par.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

NEOČEKIVANO! Salah dobio NEPRISTOJNU PONUDU od ove cure: Njegov odgovor je ŠAMAR koji će pamtiti dok je živa

 

 

Ne propustite