HOROSKOP I BRAK: Ako je vaš partner među njima, vi ste zaista sretni

Kiosk
HOROSKOP I BRAK: Ako je vaš partner među njima, vi ste zaista sretni
.

Hoće li vaša veza potrajati ili je riječ samo o prolaznoj avanturi, podosta ovisi o horoskopskom znaku. Za razliku od Škorpiona i Blizanaca koji su rođeni avanturisti, sljedeća četiri horoskopska znaka sanjaju o sretnom i dugom braku.

Djevica

a6

Djevice su osobe koje su svjesne količine truda koju je potrebno uložiti u vezu i brak kako bi bili uspješni. Njihova visoka inteligencija uvijek je prednost u rješavanju problema, a zbog njihove izravnosti, nećete moći dugo kriti problem koji vas muči jer će ga Djevice izvući iz vas. 

Vaga

a1

Nesposobni radnici koji imaju dosta stvari za objasniti : Broj ŠEST nemoguće objasniti

Osobe rođene u znaku Vage slove za najstrpljivije. Vrlo su zrele i odgovorne i nikada im nije teško potruditi se oko važnih stvari. Vage su vrlo smirene osobe koje sve probleme rješavaju uz puno ljubavi i pažnje, što njihovim partnerima pruža sigurnost i smirenost. 

Bik

a

Bikovi uvijek održe svoju riječ, vrlo su pouzdani i nikada vas neće razočarati obavljenim poslom. Njihova velika prednost je upornost i činjenica da vam nikada neće dopustiti da prespavate problem, već će inzistirati na tome da ga odmah riješite. 

Rak

a5

Kod Rakova je suosjećajnost izraženija nego kod bilo kojeg drugog znaka. Izuzetno su brižni i jako će paziti da vas ne povrijede. Njihov veliki strah je da će završiti sami pa će, kada uđu u sretnu vezu, učiniti sve da ona opstane. 

a6a4a3aa

Muškarci su prije 20 godina balili za njima: Ostat ćete bez riječi kada vidite kako danas izgledaju

Ne propustite