"Imam 37 godina i prvi put sam trudna"

Kiosk
"Imam 37 godina i prvi put sam trudna"
.

"Imam 37 godina i prvi put sam trudna. Dugo smo pokušavali da dobijemo bebu, 15 dugih godina i na žalost prije 7 mjeseci sam ostala trudna.

Jako rizična trudnoća, od drugog mjeseca sam praktično prikovana za krevet, ali to nije problem, problem mi je što sam prije 10 dana saznala da moj muž ima drugu. Dok se je borim za život da nam rodim nasljednike on… ne mogu ni da napišem šta radi! Nisam ništa govorila, čekala sam pravu priliku.  

"Muškarac sa kojim sam u vezi jučer je dobio treće dijete - SINA"

pregnant-woman

Jučer su se našli u jednom hotelu i ja sam se ovakva sa stomakom do zuba uputila ka tom hotelu. Djevojka na racepciji se sažalila i rekla mi u kojoj su sobi, pokucala sam, a kada su se vrata otvorila šokirala sam se.

cheating

Na vratima ispred mene je bila moja komšinica, odnosno kćerka moje komšinice koja vjerujte nema ni 18 punih godina i koja je po godinama mogla da bude naša kćerka. 

08-031603-why-do-women-cheat

Skamenila se od straha kada me vidjela, bez riječi sam prošla pored nje i ušla u sobu. Muž je počeo da objašnjava, a ja sam mu tada rekla da šuti i da nastavi da radi ono zbog čega je tu.

"U vezi sam sa oženjenim muškarcem, 19 godina je stariji od mene"

 

woman

Sjela sam u fotelju i rekla ukoliko ne nastave da ću da pobacim bebu istog trenutka, a samim tim da ću i svoj život da dovedem u pitanje."

 

Ne propustite