Posjetite Beograd i prekrasnu Villu Mystique smještenu u najelitnijem dijelu grada!

Kiosk
Posjetite Beograd i prekrasnu Villu Mystique smještenu u najelitnijem dijelu grada!
-

Željni ste odmora, i rado biste nekoliko dana pobjegli od posla, a da nije previše skupo ili daleko? 
Ovo je prilika da sa prijateljima ili sa voljenom osobom provedete zajednički vrijeme koje ćete željeti zadržati u sjećanju.
Villa Mystique je pogodna za kratkoročni i dugoročni boravak koji Vam nudi spoj čistoće i ugodnosti, te modernog dizajna. 

Nalazi se u centru Beograda i dozvoljava Vam da pametno iskoristite vrijeme provedeno tu jer se u okolini od 15 minuta hoda nalaze muzeji, pozorišta, trgovački centri i drugi zanimljivi objekti. 

 

10280-1

 

Ukoliko tražite smještaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Hotel Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najljepših i najekskluzivnijem djelu Beograda, na Dedinju. 

Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma. Svaki pedalj Vile Mistik je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila posjeduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom, sefom, klimom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu koji je u sklopu Vile Mistique.

 

10280-3

 

 

Platite SAMO 72 KM - 14 KM u CityDeal-u i 29 EUR direktno u hotelu za noćenje za dvije osobe uz doručak i piće dobrodošlice!

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite