Ponekad VOLIM TE nije dovoljno!

Ljubav
Ponekad VOLIM TE  nije dovoljno!
.

Svako voli da čuje dvije magične riječi "volim te" ali nekada one nisu dovoljne.
Obično je to fraza kojom se koristimo na početku veze, a s njom iskazujemo sviđanje za nečije ponašanje, izgled,sve dobre, manje dobre, savršene ali i nesavršene osobine koje čine neku osobu.
Svi volimo da budemo voljeni, ali još više volimo kada se ljubav pokaže kroz konkretne primjere.

Stoga puno više od same fraze "Volim te" govore neke druge izjave koje pokazuju kako je za uspešnu vezu potrebno puno više od ljubavi.

cable knit sweater, winter outfit, cozy couple photo ideas, plaid shirt, winter sweater,

Četiri moćne izjave koje bolje zvuče od ''VOLIM TE''

Oprostiću ti

Oprostiću ti nesmotreno izgovorene reči nakon napornog radnog dana; oprostiću ti sve one situacije u kojima nismo bili ni svesni kako smo jedno drugo povrijedili; oprostiću ti velike i male stvari

Žrtvovaću se za tebe

Žrtvovaću svoje vrijeme za nešto što želiš da radiš; ostaću uz tebe dok se brineš za našu bebu iako ujutro moram na posao; učiniću nešto lepo za tebe jer si prehlađena.Poštovaću te zbog svega što jesi; poštovaću tvoja osećanja, mišljenje; poštovaću tvoje snove i želje.

Podržavaću te

Uvijek ću ti čuvati leđa; na mene se možeš osloniti i uvijek ću se brinuti da imaš sve što ti je potrebno; kada padneš pomoći ću ti da ustaneš.Štitiću te, štitiću našu ljubav; štitiću nas od onih koji nam ne žele dobro; biću tvoje utočište, sigurna luka; biću neko kome možeš uvek verovati.

Uvek ću biti srećan što si sa mnom

I dok bi u idealnom svijetu sve ove izjave trebale da dolaze u paketu s ljubavlju s nekima koje smo voljeli upravo zbog nedostatka, poštovanja, uvažavanja, oproštaja na kraju ipak nismo ostali.

Ne propustite