Posjetite Beograd i doživite trenutke za pamćenje u izuzetnom Hotelu Compas River City!

Kiosk
Posjetite Beograd i doživite trenutke za pamćenje u izuzetnom Hotelu Compas River City!
-

Već dugo planirate posjet Beogradu, gradu koji morate posjetiti za svoga života uživati u dugim noćima, splavovima ili jednostavno upiti energiju koju nudi ovaj prelijepi grad.

Za vrijeme boravka u Beogradu, obavezno posjetite boemsku četvrt Skadarliju jer ovo je nezaobilazno mjesto za degustaciju lokalnih specijaliteta, a gotovo svi restorani imaju muziku u živo. Ukoliko Vas više zanimaju kulturne znamenitosti, posjetite razne muzeje, spomenike, dvorove i slično.

 

10282-7

 

Compass River City je prvi hotel u Beogradu sa 90 luksuznih kabina, 6  prostranih apartmana, bazenom, restoranom i velikom terasom. Sve sobe na ovom brodu nude pogled na rijeku. Bežični internet možete koristiti 
besplatno.Sobe i apartmani su opremljeni mini-barom, dok dodatne pogodnosti obuhvataju
sef. Compass River City Hotel raspolaže barom i recepcijom koja radi  non-stop. Ponuda takođe uključuje sadržaje za sastanke i uslugu 
peglanja.

Beogradska arena se nalazi na oko 3 km, a Trg Republike na 5 km od hotela. Beogradski aerodrom Nikola Tesla udaljen je 10 km. Ovaj jedinstveni, klimatizovani  brod-hotel na Dunavu Vam nudi prelijep pogled na grad.
U potpunosti opremljeni sadržaji za sastanke do 300 osoba stoje Vam na raspolaganju u konferencijskim salama.

 

10282-5

 

Platite SAMO 56 KM - 12 KM u CityDeal-u i 22 EUR direktno u hotelu, i uživajte u Beogradu!

 

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite