"U vezi sam sa oženjenim muškarcem, 19 godina je stariji od mene"

Kiosk
"U vezi sam sa oženjenim muškarcem, 19 godina je stariji od mene"
.

"U vezi sam sa oženjenim muškarcem. 19 godina je stariji od mene, ali meni to ne smeta i želim život provesti pored njega.

woman

Obećao mi je kada završim srednju školu da će da se razvede od sadašnje supruge i da će mene da vjenča. Imam 18 godina i to bi trebalo da se desi iduće godina. Nemate pojma kako sam sretna što se bliži taj dan.

woman

"Mnogo smo bogati, imam samo 17 godina, vozam najskuplje auto u gradu, a nemam još ni vozačke"

Bogat je, ali to mi vjerujte nije važno. U početku mi je svaki puta kada bi se vidjeli davao po 50, 100 eura, kupovao skupe poklone, ali nakon što smo oboje shvatili da je naša veza nešto više na njegov prijedlog odlučili smo da mi ne plaća za te usluge, jer to što smo imali postala je iskrena i istinska ljubav. Znači nisam sponzoruša ako neko tako misli, jer već 2 godina nisam od njega uzela ni jedan euro, a viđamo se 2-3 puta sedmično.

woman

Hoću da kažem svim mladim djevojkama da odbace predrasude, djevojkama poput mene da ukoliko su zaljubljene u starijeg ili čak oženjenog muškarca da se ne ustručavaju, jer ljubav ne poznaje nikakve granice, a ja sam očit primjer toga.

wedding

Više nego duplo je stariji od mene, ima djecu mojih godina, ali bez obzira na sve volimo se. 

 

Ne propustite