Neka Vaš izbor za savršen doček NOVE GODINE bude jedinstveni ISTANBUL!

Kiosk
Neka Vaš izbor za savršen doček NOVE GODINE bude jedinstveni ISTANBUL!
-

Dočekati novu godinu u Istanbulu je sjajna ideja

Istanbul – najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar.

Nekoliko hiljada turista i Turaka odbrojava ponoć u centru Istanbula na legendarnim ulicama Taksim i Istiklal. Sa svih strana se u ponoć čuju automobilske trube. Turci vole da bukom do neba pozdrave Novu godinu.

22

Istanbul je pun prekrasnih pogleda na grad. Jedan od favorita je silueta grada iz broda na Bosporu za vrijeme zalaska sunca.

Na drugom mjestu dolazi pogled s mosta. Za panoramski pogled na Istanbul, možete posjetiti Galata toranj ili jedan od mnogih barova na krovovima.

55555

Krenite na nezaboravni doček Nove godine u Istanbul sa VIP TRAVEL agencijom po cijeni od 449 KM!

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite