BOSANAC UŠAO U FRIZERSKI SALON SA ŽENOM: A onda je frizerki rekao REČENICU KOJA JE DIGLA BALKAN NA NOGE!

Kiosk
BOSANAC UŠAO U FRIZERSKI SALON SA ŽENOM: A onda je frizerki rekao REČENICU KOJA JE DIGLA BALKAN NA NOGE!
.

Blogerka Ana Tomić početkom septembra na svom profilu podijelila je jednu dirljivu situaciju koju je zatekla u jednom frizerskom salonu u Hrvatskoj.

ISPOVIJEST SRBINA KOJI JE OŽENIO ALBANKU OBIŠLA REGION: "Mnogo je vrijednija od naših žena"​

Njenu objavu donosimo u cjelosti:

40764732-2120909508174153-773207418812235776-n

Foto: Facebook

"Imam neku neobičnu naviku da pramenove sebi poklonim baš u septembur. Valjda jedino tada, nakon 9 mjeseci rada ove godine i hrvatskih mizerija, i uspijem da izdvojim za to. I tako sjedim s folijom na glavi, a ulazi jedan par. Deka i baka. Baka seda na feniranje, a deka joj govori: "Draga, ti mi se sredi kako god hoćeš, a ja idem samo nešto da obavim."

Vraća se kroz pola sata, baka je već skoro gotova, a on stane i pita je. "Ljubavi, jesi zadovoljna frizurom?" Ona na to odgovara da je i više nego zadovoljna, a onda pita nešto i frizerku:

"Dobro, daj mi reci, jel' smijem večeras da je rasčerupam?" Nisam se na to mogla suzdržati i počesmo svo četvero da se smijemo kao da smo čuli vic dana. Frizerka mu odgovori: "Danas nikako, možeš nakon nedjelju dana kada frizura već popusti."

A onda sjeda i deka na šišanje.

"Kako ćemo?", pita frizerka, a on joj odgovara: "Kako moja draga bude htela, moraš nju da pitaš."

Nisam mogla da ih ne slikam, Slovenka i Bosanac.

Kakva ljubav.

Za kraj kaže on frizerki (koja je inače jako zgodna i lijepa plavuša): "Samo da znaš, kad bi me i ti htjela, ja bih opet samo nju odabrao. Predivna je."

Pa dobro, zar ovo stvarno postoji? Ljubav koja je prešla preko godina, izgleda, nacionalizma i svih ostalih stereotipa? Zar nisu uzor svima nama? Ako je išta ljubav, onda je to ovih dvoje - napisala je blogerka na kraju.

SRPKINJA NA DAN SVOG VJENČANJA BILA SA KUMOM: Vratila se, popravila šminku I URADILA NAJODVRATNIJU STVAR IKADA! 

 

Ne propustite