OGLASIO SE MLADOŽENJA KOJEM SU SE SVI SMIJALI ZBOG ŽENE: "Evo šta je Tamara operisala, reći ću vam iskreno.."

Kiosk
OGLASIO SE MLADOŽENJA KOJEM SU SE SVI SMIJALI ZBOG ŽENE: "Evo šta je Tamara operisala, reći ću vam iskreno.."
.

Srđan Mrvaljević džudista iz Crne Gore ostao je iznenađen kad je shvatio da je kratka snimka sa njegove svadbe postala viralni hit na društvenim mrežama.

Mrvaljević (34) se vjenčao za svoju dugogodišnju ljubav Tamaru (26) s kojom je u vezi već sedam godina. Trailer njihove svadbe objavljen je na Vimeu prije mjesec dana, no sad je postao hit, uglavnom zahvaljujući estetskim operacijama kojima se podvrgnula njegova žena.

srdan-i-tamara-mravaljevic

- Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantate u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta - napisao je na Facebooku. 

srdjan22

srdjan3

Snimka njihova vjenčanja na Vimeu pregledana je gotovo pola miliona puta, a zvijezda je svakako mlada u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom.

Džudist koji iza sebe ima srebrnu medalju sa svjetskog prvenstva, nagradu za najboljeg sportaša Crne Gore 2011. godine, zlato s Mediteranskih igara 2013. i tri sudjelovanja na Olimpijskim igrama, za srbijanski list "Blic" je rekao:

srdjann

- Oženio sam se prije više od dva mjeseca, ali netko je prije nekoliko dana iskoristio našu snimku s vjenčanja i uklopio je s vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, NATO-u, glamuroznom svadbom, bahatim sportistom, bliskim vezama sa krimi-miljeom, ženom starletom…

srdjan2

srdjan

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom, nije nikakva starleta i nema profile na društvenim mrežama. Dodao je i da ‘jako rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šeću’. Svadbu su organizirali u Podgorici za 150 najbližih rođaka i prijatelja. Nije bilo prevelikog luksuza ni medijske pompe, kaže mladoženja.

srdjannn

mrvaljevic-660x369

SAMO DA NIJE ONO NAJGORE: Ova slika ANE IVANOVIĆ pokazuje u kakvom je stanju, FANOVI NE MOGU DOĆI SEBI (FOTO)

Ne propustite