Povoljno decembarsko putovanje u BERLIN - metropolu neograničenih mogućnosti!

Kiosk
Povoljno decembarsko putovanje u BERLIN - metropolu neograničenih mogućnosti!
-

Ako neki europski grad ima zanimljivu priču, onda je to Berlin. Prebogata historija, prepuna preokreta, uspona i padova, slave i poniženja, kao da izvire iza svakoga ugla. No, Berlin je mnogo više od historijskih ostataka, to je grad gdje su arhitekti dobili maksimalnu slobodu u obnovi grada tokom prošloga stoljeća, a njihovo 'igralište' iz ruševina se pretvorilo u grad vrhunske moderne arhitekture koja je nevjerojatno dobro stopljena s tradicijom. Berlin je najveći i ujedno glavni grad Njemačke.

 

10205-1

 

Berlin je s više od 3,5 miliona stanovnika najveći i glavni grad Njemačke i nakon Londona drugi najveći grad Europske unije. Berlin je smješten na rijekama Spree i Havel na sjeveroistoku Njemačke.
Stalna promjena odlikuje živahnu metropolu preplavljenu energijom. S vidikovca televizijskog tornja vidjet ćete cijeli grad. Najpoznatiji dijelovi grada su: Kurfüerstendamm, Unter den Linden, Friedrichstrasse, Branderburška vrata, Reichstag, Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Zoološki vrt i mnoge druge atrakcije. Nijedan njemački grad ne može se pohvaliti s tri operne i dvije koncertne dvorane, 25 pozorišta, sedam simfonijskih orkestara, 130 muzeja. Poznat i kao grad sa najviše klubova i diskoteka Berlin je savršen za mlade i energične osobe.

 

10205-4

 

Iskoristite SUPER CIJENU od 289 KM za avionsku kartu sa smještajem u hotelu sa 3 ili 4*!

 

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite