SRPKINJA SE UDALA ZA ŠEIKA I RODILA MU 3 DJECE: Bivša misica ima milione, a evo šta svako JUTRO radi IZNENADIT ĆETE SE

Kiosk
SRPKINJA SE UDALA ZA ŠEIKA I RODILA MU 3 DJECE: Bivša misica ima milione, a evo šta svako JUTRO radi IZNENADIT ĆETE SE
.

Jelena bin Drai, bivša mis Jugoslavije, važi za jednu od najljepših žena svijeta i šeikova supruga, otkrila je na Instagramu kako je uspješna i šta joj pomaže da svakodnevno bude puna ideja i samopouzdanja.”Moja dnevna rutina.

p4

Moja mantra dana. Prva stvar ujutro, čim stignem u kancelariju, izvučem jednu motivacinu karticu i ponovljam je tokom dana. To mi pomogne da ostanem fokusirana, organizovana i u isto vrijeme opuštena”, napisala je Jelena bin Drai.

p

Podsjetimo, bivša jugoslovenska misica Jelena je udata za arapskog milionera Saida bin Draija i imaju troje djece, djevojčicu Asiju i dva dječaka Hilala i Hamdana.

p1

Bogati Said, kako kaže bivša manekenka, ima samo jednu suprugu - nju. Po zakonu bi mogao da ih ima više, ali ne želi.

b10
- Srećna sam što imam njega koji već više od jedne decenije podržava sve ono što ja želim i sve ono što me čini srećnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikada mi nije rekao “ne” kada sam mu tražila pare. Kao i Arapi uopšte - započinje kroz smijeh razgovor za “Blic” majka i uspješna poslovna žena.

b9

O svom humanitarnom radu skromno govori. Kaže, onaj ko daje ne treba time da se hvali. Takođe, ne radi to da bi joj se dobrota dobrim vratila. Sve što radi, radi iz srca i u tišini.

b8

- Ja ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje. Moja djeca potiču iz mješovitog braka, od majke pravoslavke i hrišćanke i oca muslimana, tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vjere, religije, kulture, boje kože, nacionalnosti. Za 2015. godinu planiramo da se još bolje organizujemo kada su humanitarne akcije u pitanju, jer do sada je sve bilo nekako na blic. Kako koja emocija iz mog srca krene i primijetim da nekome treba pomoć, organizujem se u roku od 2-3 dana i tada letim za Kambodžu, Pakistan, na Filipine. Kako se koja elementarna nepogoda desila, organizovali bismo se i kretali u roku od 24 sata - objašnjava Jelena.

b7

Komšije su mu govorile da je LUD kada je kraj kuće iskopao ogromnu rupu: Kasnije su mu zavidjeli, kada su vidjeli rezultat
 

Njen suprug, arapski šeik Said bin Drai, kako kaže, često voli da se našali na račun Jelenine dobrote.

- Suprug mi je rekao da ako nastavim ovako, i mi ćemo uskoro, kao i azilanti, završiti pod mostom - našalila se bivša mis Jugoslavije.

5

U narednim godinama srpska ljepotica namjerava da se češće bavi pravima žena i starim ljudima.

- Zahvalila bih se svom suprugu Saidu koji mi nikada nije rekao „ne“ kada sam mu tražila pare, kao i ostalim Arapima, koji su human narod - rekla je Jelena.

Fotografije koje pokazuju kako se život mijenja poslije 25. godine : Kod broja pet ćete se svi pronaći

Ne propustite