HTJELA JE USNE KAO U ANGELINE JOLIE: Od plastičara se vratila sa UNIŠTENIM ŽIVOTOM, nije mogla ZATVORITI USTA! (FOTO)

Praktična žena
HTJELA JE USNE KAO U ANGELINE JOLIE: Od plastičara se vratila sa UNIŠTENIM ŽIVOTOM, nije mogla ZATVORITI USTA! (FOTO)
.

Kjara (30) iz SAD-a, poželjela je da ima usne poput Angeline Jolie, a sada zbog toga gorko žali.

Toliko je patila za baš takvim usnama da joj je majka na kraju za Božić poklonila estetski zahvat. Otišla je na operaciju puna optimizma, a vratila se sa uništenim životom.

operacjenosy-jolie

Kako kaže, nakon što se razišla sa dečkom, shvatila je da se zapustila i poželjela je da nešto uradi za sebe. Mislila je da će joj silikoni u usnama pomoći da vrati samopouzdanje, ali su joj umjesto toga uništili život. Jer, operacija je tako traljavo odrađena da Kjara 10 godina nije mogla da lijepo zatvori usta nakon nje.

usne

Kako kaže, odmah po ubrizgavanju joj se učinilo da nešto nije kako treba, ali je bila uvjerena da je u rukama stručnjaka. Međutim, usne ne da nisu splašnjavale, već su iz godine u godinu bile sve veće.

usne1

“Rekla sam mami da želim usta Angeline Jolie. Ona je sakupila novac i platila mi operaciju, kao poklon za Božić, a onda je krenuo pakao”, rekla je Kjara. 

Nikako nije uspijevala da pronađe ljekara koji bi joj garantovao da može da joj vrati usne u normalu,i pomirila se sa tim da će morati da živi sa njima. Prošla je puna decenija dok njena majka napokon nije pronašla ljekara koji ih je uvjerio da će moći da im pomogne.

usne2

I tek sada, nakon 10 godina agonije, Kjara ponovo može da živi normalnim životom. I poručuje da joj estetska hirurgija više neće pasti na pamet dok je živa.

usne3

ŽELITE SAKRITI STOMAK ISPOD ODJEĆE: Evo šta bi ste trebali izbjegavati

Ne propustite