ZNA LI HARRY ZA OVO? Evo kakav su NADIMAK dali trudnoj Meghan zaposleni u KRALJEVSKOM DVORU!

Dobre priče
ZNA LI HARRY ZA OVO? Evo kakav su NADIMAK dali trudnoj Meghan zaposleni u KRALJEVSKOM DVORU!
.

Vojvotkinja od Sussexa u medijima i širom svijeta je poznata kao Meghan Markle, ali zaposleni u Kensingtonskoj palati imaju drugi naziv, tačnije nadimak, za suprugu princa Harry.

meghan

Britanski mediji pišu da Meghan ima nadimak koji u potpunosti opisuje njeno ponašanje i karakter. Kako tvrde bliski izvori "Daily Mail-a" Meghan Markle je jako slična pokojnoj majci princa Harryja, pa je zaposleni nazivaju Dajana 2 ili Di 2.

meghan2

meghan5

Način na koji se Megan odnosi prema zaposlenima, jednostavnost i opuštenost ih jako podsjeća na dane koje su proveli sa princezom Dajanom kojoj je vojvotkinja od Sussexa jako slična.

meghan6

"Čuo sam ih da je nazivaju Dajana 2 jer je njeno ponašanje jako slično princezi Diani. Istina je da su jako slične", rekao je izvor.

Kraljevski fotograf Mart Stjuart takođe vidi sličnost između Megan i Dajane.

lady-diana

diana

"Meghan je veoma samopuzdana pred kamerama, što smo isto vidjeli kod Dajane svojevremeno. Kamera ih voli. Tu je i ljubav prema modi i poseban modni ukus. Dajana je voljela Versace, Meghan Živanši. Sklone su klasici i eleganciji", rekao je Stjuart.

meghan

Kad se uporede dvije naizgled potpuno različite žene, zaista imaju nešto zajedničko u izrazu lica. S obzirom da Dajana nije bila na dobrom glasu u kraljevskoj porodici možda se Meghan ne bi svidjelo kako je nazivaju, iako je narod Dajanu jako volio.

(Novi.ba/Žena.blic)

OVAKO JE EMINA JAHOVIĆ IZGLEDALA PRIJE 20 GODINA: A tek kad čujete ČIM SE BAVILA, NEVJERICA!

Ne propustite