'Dok je tata bio u toaletu zazvonio mu je mobitel, a onda sam saznala...'

Kiosk
'Dok je tata bio u toaletu zazvonio mu je mobitel, a onda sam saznala...'
.

Na internetu se može pronaći mnoštvo zanimljivih ispovijesti, a posljednjih dana jedna je posebno privukla pažnju javnosti.

Pogledajte o čemu je riječ:

"Dok je ćale bio u toaletu zazvonio mu je telefon. Majka, radoznala kao i uvijek, i uzme da vidi ko ga je zvao, i vidi da ćaleta zove neka ženska.

telefon

Javi se ona kad neko dijete pita “tata , hoćeš li brzo kući”, a mama će na to, “djevojčice, ti si pogriješila broj, ovdje nije tvoj tata”. U pozadini se čula neka žena koja kaže da prekine.

Mama se nasmijala i nije to shvatila kao ozbiljno, a ja sam odlučila ćaleta da pratim, bio mi je poziv sumnjiv, saznala sam da on ima još jedno dijete, još jednu kuću i jš jednu ženu, cijelu znači porodicu i sada ne znam kako da to kažem svojoj mami."

telefon2 

"Trenutno nisam dobro. Imam 19 godina i trudna sam. 

Vjerujte kada je test pokazao + poželjela sam istog trenutka da umrem. Nisam znala šta da radim, pozvala sam momka i sve mu ispričala, a on mi je rekao da sam toliko glupa da se sama snalazim i da ga više ne zovem. Dodati šok. 

test

Evo već više od mjesec dana momak me totalno ignorisao, i dalje sam trudna i dalje se borim sama sa sobom, ne znam šta da radim? Na moje iznenađenje momak mi se jučer javio i ponudio mi novac da odem na abortus dok nije kasno.

trudnoca

Pretpostavljam da se uplašio i da želi da sebe zaštiti iskreno nije mi drago to ni čuti, bojim se, ali opet mislim da je najbolje rješenje za sve nas." 

muskarac2

'Za svoj osamnaesti rođendan nisam imao ni tortu'

Za svoj osamnaesti rođendan nisam imao ni tortu. Moji su u takvoj materijalnoj situaciji, i jednostavno nisu imali ničim da me obraduju.

depressed-sad-crying-man-cry-footage-011806017-prevstill

 Nisam im to zamjerio, čak što više i ponosan sam na njih. Ali jedan gest mog druga me je jednostavno ubijedio da pravi prijatelj postoji.

 Došao je, donio mi poklon, i sjedio sa mnom 3 sata iako nisam imao da ga poslužim ni čašom soka. HVALA TI BRATE!

muskarac1

RADO, VRAĆAJ MINIĆ: Pjevačica se pojavila na koncertu Ane Bekute U DUGOJ HALJINI, NIKO NIJE ODUŠEVLJEN! (FOTO)

Ne propustite