KOVAČ JE SLAVIO POBJEDU BAYERNA, A ONDA ŠOK! Nije mogao ni očekivati da će ga ovo zadesiti

Kiosk
KOVAČ JE SLAVIO POBJEDU BAYERNA, A ONDA ŠOK! Nije mogao ni očekivati da će ga ovo zadesiti
.

Bayernov boom sredinom drugog poluvremena bio je dovoljan za važnu pobjedu 2:0 na gostovanju kod AEK-a u Ateni. Dvije minute bile su dovoljne Bayernu da riješi Grke, zabijali su Martinez u 61. minuti, a onda je sve dvije minute kasnije razriješio Robert Lewandowski. No, treba biti iskren i priznati da Bayern nije bio na razini, Bavarci su bili pomalo bezidejni, mučili su se u posljednjoj trećini terena.

niko1

Uglavnom, prvo poluvrijeme nije obilovalo nekim prilikama, bilo je to 45 minuta za zaborav. Posebno za Bayernove strane kojem nedostajalo potrebne energije. Nakon utakmice, uprkos pobjedi Bayerna, bavarski novinari i mediji bacali su drvlje i kamenje po Kovaču i njegovim igračima tvrdeći da je igra bila očajna. Niko Kovać dao si je oduška da proslavi pobjedu sa igračima i početak izalska iz krize očekujući pohvale, ali su ga ovakvi nastupi zaledili i razočarali.

niko

Arjen Robben bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, dosta začuđujuće obzirom na ono što je Bayern prikazao. - Igrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, ali nismo iskoristili premoć na terenu u tih prvih 45 minuta. Stvorili smo nekoliko izglendih prilika, ali realizacija nije bila na razini. U drugom dijelu imali smo nekoliko momenata kad nismo bili na razini, zadnji pas je bio prilično loš, ali ipak smo zabili dva pogotka i osvojili tri boda, stoga moramo biti zadovoljni - istaknuo je Nizozemac, dok je njegov suigrač Rafinha dodao: - Bilo je jako teško, ali uspjeli smo slaviti, znamo da moramo puno bolje, ali uvjeren sam da smo na pravom putu.

niko3

Ipak Niko Kovač bio je sretan i zadovoljan predstavom svoje momčadi, iako je činjenica da Bavarci nisu bili na potrebnoj razini. - Odigrali smo jako, jako dobru utakmicu. Imali smo veliki posjed, dominirali smo, stvorili dvije-tri prilike u prvom dijelu, ali ih nismo iskoristili. Srećom pa smo u nastavku zatresli AEK-ovu mrežu i ostvarili veliku pobjedu - kazao je Kovač.

niko2

 (Novi.ba)

 

Ne propustite