Ukoliko volite domaći ambijent, mir i ukusnu hranu Bijela Tabija je odličan izbor

Kiosk
Ukoliko volite domaći ambijent, mir i ukusnu hranu Bijela Tabija je odličan izbor
-

Restoran Bijela Tabija u vlasništvu je školovane ugostiteljske obitelji Hajdarević sa više od trideset godina tradicije u ugostiteljstvu. Iskustvo i spoj tradicionalne bosanske i savremene evropske kuhinje garantuje Vam užitak u svakom zalogaju.

 

cc

 

Enterijer restorana Bijela Tabija je uređen u starobosanskom stilu, u kojem dominiraju drveni motivi, vezeni ćilimi kao i ukrasno posuđe. Iz restoranskog jelovnika svako će moći izabrati nešto po svom ukusu. U ponudi su specijaliteti bosanske i međunarodne kuhinje, kao i veliki izbor osvježavajućih napitaka.

Restoran Bijela Tabija nalazi se u najstarijem sarajevskom naselju - Vratnik, na uzvišenju sa kojeg se  pruža fantastičan panoramski pogled na cijeli grad, ali i zeleni obruč Sarajeva. Restoran je samo nekoliko metara udaljen od srednjevjekovne tvrđave Bijela Tabija, jednog od najpopularnijih sarajevskih vidikovaca i Višegradske kapije.

Restoran je pogodan i za posjete grupa, a također nudi i usluge cateringa.

 

bb

 

Romantična večera za dvoje! Teleči sač ili pastrmka, čorba po želji, salata, čaša vina, desrt, kafa.. Sve za samo 35 KM!

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite