SVE PRŠTI OD LUKSUZA! DARA PLATILA STAN 200.000 €: Zavirite kako izgleda njen stan sa 4 spavaće sobe, a tek kad čujete šta radi u njemu

Show
SVE PRŠTI OD LUKSUZA! DARA PLATILA STAN 200.000 €: Zavirite kako izgleda njen stan sa 4 spavaće sobe, a tek kad čujete šta radi u njemu
.

Popularna folk pjevačica Dara Bubamara kupila je nekretninu u Novom Sadu od  od čak 170 kvadrata, čija je cijena 200.000 eura.

c1

Dari je oko kupovine ove nekretnine pomogao bivši suprug Milan Kesić, što je i sam potvrdio.

c
Dara i Milan su u dobrim odnosima i poslije razvoda, a njih dvoje su živjeli i u Beogradu u velelijepnom stanu na Dedinju.

c2

Kako je rekla, ovaj stan joj služi samo da prenoći, i često ga izdaje strancima.  

BRENA ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE, ALI SVI SU GLEDALI NJENOG SINA: Njegova transformacija sve ostavila bez teksta!

cv
"Ima sto trideset kvadratnih metara. Stan je smješten na mirnom mjestu, raspored prostorija je odličan, vrlo je funkcionalna stambena jedinica sa četiri spavaće sobe. Kupovinu stana smatram ulaganjem u sigurniju budućnost, jer imam dijete i želim da ga materijalno obezbjedim. Vrijeme je takvo da mnogi poslovi propadaju, a imati nekretnine je sasvim druga stvar”, rekla je prije nekoliko godina Dara.

cc


Milan i Dara su se razveli prošle godine.

cv

SERGEJ TRIFUNOVIĆ JOŠ UVIJEK U BOLNICI: Pogledajte dramatičan trenutak kada glumca iznose na nosilima iz pozorišta (FOTO)

Ne propustite