BRENA ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE, ALI SVI SU GLEDALI NJENOG SINA: Njegova transformacija sve ostavila bez teksta!

Show
BRENA ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE, ALI SVI SU GLEDALI NJENOG SINA: Njegova transformacija sve ostavila bez teksta!
.

Pjevačica Lepa Brena održala je za vikend dva koncerta koja će siguno biti pamćena. Scenografija, plesači, njena scenska odjeća i energija, sve je bilo u savršenom skladu, a publika je naravno bila oduševljena onim što vidi i čuje. 

Brena je imala podršku svoje porodice, a jedan od njih koji je uživao u njenim pjesmama bio je i Viktor Živojinović, koji je nekad ovako izgledao:  

brena-i-sin-viktor

Viktor se jedno vrijeme borio sa viškom kilograma, ali je odlučio da okrene novi list i dovede se u red. 

On se bukvalno prepolovio, pa pogledajte kako sada izgleda:

viktor

(Foto: Srbijadanas)

On se i na Instagramu često pohvali svojom kilažom.

viktor1

Aleksandru Prijović (Živojinović) su svi očekivali na koncertu Lepe Brene u subotu i ona se pojavila, u modnom izdanju kojim je zaintrigirala brojne poglede.

Buduća mama i supruga Filipa Živojinovića pojavila se u crnoj haljini podignutoj struka, sa zanimljivm detaljima od tila i čipke i sa raskošnim nakitom.

prija1

Prija je u skladu sa stanjem blistala, a u subotu je bila jedna od najvećih podrška Lepoj Breni koja je nastupila pred prepunom Arenom.

Prija se Breni pridružila na sceni, sa suprugom i ostalim članovima porodice, na koncertima Brene postoji tradicija da na binu izađu i njeni najmiliji i sa njom otpjevaju poneku pjesmu.

brena1

Aleksandra je ove posebne trenutke ispratila krajnje emotivno. I upravo ova scena je pokazala koliko je porodica Živojinović skladna i koliko podržavaju jedni druge uvijek i kada je to najpotrebnije.

brena

ŠTA JOJ SE DESILO: Ronaldova bivša izbezumila prolaznike, rodila je prošle godine, a tek kad vidite kako izgleda

Ne propustite