OPET BOCNUO IRCA Khabib otkrio što će napraviti ako se McGregor pojavi u Dagestanu

Kiosk
OPET BOCNUO IRCA Khabib otkrio što će napraviti ako se McGregor pojavi u Dagestanu
.

Irski MMA borac Conor McGregor teško je poražen prethodnog vikenda od Rusa Nurmagomedova i tako je ušutkan za sve prethodne provokacije. Dagestanac je nakon pobjede protiv McGregora napravio veliki skandal u Las Vegasu jer je preskočio kavez i krenuo da se obračuna s trenerima irskog boraca.

Khabibu prijeti žestoka suspenzija od strane UFC-a, ali čini se da bi se on u tom periodu mogao okušati u boksu. Naime, Khabib je sada odlučio da izazove boksera Floyda Mayweathera koji je bez poraza odlučio da ode u penziju.

floydmayweather-cropped-ult4sp9xjzj71kmqaqc5yvozk

U međuvremenu, borba s McGregorom je i dalje glavna tema u borilačkim krugovima. Nurmagomedov je u Las Vegasu 27. pobjedom u isto toliko borbi odbranio UFC-ov naslov prvaka, a nakon meča u dvorani je nastao pomenuti i već dobro poznati haos. 

Nurmagomedov je sada upitan kako bi dočekao McGregora kada bi Irac posjetio njegovu domovinu. To pitanje je stiglo nakon što je njegov otac i trener pozvao McGregora u Dagestan.

khabib-nurmagomedov

"Ako dođe u Dagestan, moramo dočekati goste - nama je to svetinja. Dagestan je i poznat po tome", poručio je Khabib.

mcgregor

"Nahranio bih ga, naravno. Naši gosti nisu gladni. Svi su siti i odjeveni", izjavio je ruski borac. Iskoristio je priliku i bocnuti rivala.

conor-mcgregor-khabib-nurmagomedov

"Mislim da ima što za vidjeti. Možda mu pokažemo hrvačku dvoranu pošto se ne zna boriti."

khab3

khabib3

khabib2

khabib-danawhite

khabib-nurmagomedov

conor-mcgregor-khabib-nurmagomedov-ufc

khabib-vs-mcgregor

(Novi.ba)

Ne propustite