NEVJERICA U MADRIDU: Ponajveća zvijezda saopštila Perezu da ĆE OTIĆI i to kod Ronalda!

Kiosk
NEVJERICA U MADRIDU: Ponajveća zvijezda saopštila Perezu da ĆE OTIĆI i to kod Ronalda!
,

Juventus je ovog ljeta sve šokirao dovođenjem Cristijana Ronalda. Stara dama neprikosnovena je u Italiji već godinama, ali iskorak se mora napraviti i u Ligi prvaka. Smatraju da je Portugalac idealan za takvo nešto.

cristiano-ronaldo-real-madrid

Čini se da se Torinezi tu neće zaustaviti. Naime, prema pisanju italijanskog "Tuttosporta", Marcelo već u januaru želi napustiti Real Madrid i pojačati Juventus. Isti izvor otkriva da je 30-godišnji Brazilac nekoliko puta čelnicima Kraljeva poručio da želi napustiti Madrid i da ne planira gubiti vrijeme u Realu.

"Zna da ga Juventus želi, a i on želi u Torino. Istina je da je on glavom već izvan Reala i da se osjeća kao igrač Juventusa", pišu Italijani. 

juve3

Oni tvrde da se Marcelo svakodnevno čuje sa svojim najboljim prijateljem Cristijanom Ronaldom, koji je ovog ljeta iz Reala otišao u Torino.

"Marcelo je jučer preko svog agenta rekao Realu da želi otići. Predsjednik Reala Florentino Perez to nije dobro prihvatio. Međutim, svjestan je da neće ništa postići ako u ekipi, kojoj svakako ide očajno, bude držao igrača koji je nesretan", zaključuje "Tuttosport".

real-mariano-marcelo-asensio

Marcelo je u "kraljevskom klubu" od 2007. godine i osvojio je sve što se može osvojiti.

(Novi.ba)

Ne propustite