BOSANKA U SUPERTALENTU DIGLA ŽIRI NA NOGE, A I CIJELI STUDIO: Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva!

Kiosk
BOSANKA U SUPERTALENTU DIGLA ŽIRI NA NOGE, A I CIJELI STUDIO: Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva!
.

Zvijezda pete epizode Supertalenta bila je mlada Adna Šestić (19) iz Zenice koja je izvedbom pjesme 'O jednoj mladosti' Josipe Lisac ostavila sve bez daha, a od Janka Popovića Volarića dobila je zlatni dugme i tako se direktno plasirala u polufinale showa.

"Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent", rekla je najstroža članica žirija, Martina Tomčić.

adna-sestic

"Prvo si nas dobila simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti "- oduševljen je bio Janko Popović Volarić. 

Pogledajte njen nastup:

Impresivan nastup odradio je i iluzionist Andrej Škedl koji se predstavio Houdinijevim bijegom.

"Ja sam izgubila dar govora. Kužim ja to, karte, trikovi, iluzije, pričam ti jedno, s druge strane radim drugo, ali brzina tog 'switcha' je doista zastrašujuća. Svaka čast" - poručila mu je Martina, a s njom se složila i Maja Šuput:

maja7

"Stvarno ovo što Martina kaže, brzina ovoga što se dogodilo je fascinantna. I da si spor meni bi bilo fascinantno jer toliko kao malo dijete želim vjerovati da vi to stvarno radite, da to nije iluzija već da ste vi neki suludi ljudi. Svi smo se naježili od glave do pete! Baš ste nas šokirali!"

Pogledajte  i njegov nastup:

 

Ne propustite