REAL NEMA VIŠE STRPLJENJA: Dovode onoga od koga svi strepe!

Kiosk
REAL NEMA VIŠE STRPLJENJA: Dovode onoga od koga svi strepe!
.

Real Madrid se trenutno nalazi u velikoj krizi rezultata i poraz od Levantea im je bio četvrti u zadnjih pet utakmica. Da stvar bude još gora, gol protiv Levantea im je bio prvi nakon što nisu zabili punih 8 sati i jednu minutu.

Tako je ovaj Real postao najneefikasnija ekipa u 116 godina klupske historije. Već se uveliko piše o otkazu Julena Lopeteguija i mnogi upiru prstom u njega. Ali, nije samo trener krivac za ovako loše rezultate Reala.

lopetegi

Uprava kluba nije povukla dobre poteze i nije dovela adekvatne zamjene, posebno zbog odlaska Cristiana Ronalda koji je u zadnje dvije sezone zabio 86 golova i tek se sad vidi koliko je on vukao ovu ekipu. Svi ofanzivci Reala zajedno ne mogu ni približno nadoknaditi odlazak Ronalda.

cristiano-ronaldo

Međutim, izgleda da je i upravi Reala već svega dosta i da su konačno shvatili da moraju dovesti nekoga ko je dominantan u napadu.

Tako radijska stanica Cope otkriva da Real želi svoje probleme riješiti dovođenjem Zlatana Ibrahimovića u januaru. Ovaj sjajni napadač je prošle noći zabio 425 gol u karijeri u utakmici koju je igrao LA Galaxy protiv Minnesote.

ibrahimovic

Iako mu je 37 godina i ima ugovor sa Galaxyjem do kraja 2019. to ne isključuje da može ranije napustiti ovaj klub. Iako je već u poznim igračkim godinama, kaže da može igrati još bar dvije sezone u natjecateljskom ritmu.

Ibrahimović se ranije povezivao i sa Milanom, ali do tog transfera ipak nije došlo.

zlatan-ibrahimovic-sweden

zlatan-ibrahimovic

zlatan

zlatan-ibrahimovic

zlatan-ns

zlatan-ibrahimovic

zlatanpressergrin3

zlatan

(Novi.ba)

Ne propustite