WANDA BLISTALA NA TRIBINAMA, A ONDA IZNENAĐENJE: Draga, jesi zadovoljna? Mauro srušio Milan pa...

Kiosk
WANDA BLISTALA NA TRIBINAMA, A ONDA IZNENAĐENJE: Draga, jesi zadovoljna? Mauro srušio Milan pa...
.

Milano je crno-plavi! Inter je u susretu poznatom pod nazivom Derbi della Madonnina golom u nadoknadi savladao Milan te postao prvi klub u gradu. Junak nerazzura svakako je strijelac jedinog pogotka Mauro Icardi:

icardi

"Derbiji se moraju pobjeđivati, govorimo to cijeli tjedan. Imali smo svoje prilike, pogodili stativu, poništen nam je pogodak, tako da smo zasluženo slavili", izjavio je argentinski napadač zaključivši: "Još je slađe pobijediti ovako u 92. minuti!".

icardi1

Kapiten Intera dao je i smjernice za nastavak sezone: "Moramo nastaviti ovako, nižući pobjede, Najbitnija stvar je naći konzistentnost".

icardi-wanda-nara

Trenutak odluke dogodio se u drugoj minuti nadoknade, kada je Argentinac zakucao loptu glavom na asistenciju Vecina nakon što je Gianluigi Donnarumma zaplivao u prazno. Kultni milanski stadion je eruptirao, a Icardi je potrčao supruzi u zagrljaj.

icardi-wanda

Podsjećamo, Icardi i Wanda Nara su u braku od 2014. godine i zajedno imaju dvije kćeri Isabellu i Francescu. Ipak, način na koji su završili skupa ne ide ni jednom od njih na čast. Naime, Icardi je 'preoteo' Wandu nekadašnjem najboljem prijatelju Maxiju Lopezu s kojim ona ima tri sina.

icardi-wanda

"Dan prije nego što sam krenuo na turneju s klubom, stigla mi je poruka od Wande. Bio sam iznenađen jer sam se obično čuo s Maxijem, a ne s njom. Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega toga sam se zamislio i pitao se je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je to samo bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom", napisao je Mauro Icardi u svojoj autobiografiji.

icardi-wanda02

 Vratio se iz Amerike, a dopisivanje se nastavilo.

screenshot-20181022-001611

"Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala želim li poći s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom spratu jahte i slušao muziku, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom trenutku je njezin brak završavao", otkrio je Icardi.

wanda

Mauro i Maxi Lopez su se u aprilu 2014. godine prvi put našli na terenu nakon što je afera postala javna. Lopez je Icardiju odbio pružiti ruku u, kako su to navijači tada nazvali, "Derby Della Wanda". Od tada traje njihova netrpeljivost, a Icardi je izrastao u jednog od najboljih i najtraženijih napadača Evrope. Ipak, u svemu se pita zgodna Wanda...

wandanara

icardi-wanda

wanda-nara-and-mauro-icardi-preview

wanda-icardi

(Novi.ba)

Ne propustite