OTKRIVEN PAKLENI PEREZOV PLAN: S ovom IGRAČINOM spašava sezonu, navijači oduševljeni!

Kiosk
OTKRIVEN PAKLENI PEREZOV PLAN: S ovom IGRAČINOM spašava sezonu, navijači oduševljeni!
.

Real je u očajnoj formi i sasvim je jasno da im Cristiano Ronaldo itekako nedostaje. Portugalac je već stigao do pet pogodaka u dresu Stare dame, s kojom će pokušati prekinuti upravo Realu dominaciju u Ligi prvaka.

Julen Lopetegui je na izlaznim vratima "Santiago Bernabeua", a Florentino Perez pravi planove za januarski prijelazni rok. Boss će pokušati tako barem spasiti sezonu, ako već ne može drugačije.

julen-lopetegui-15-970x597

Nastavlja se trakavica oko dolaska Edena Hazarda u Real Madrid. Belgijski veznjak u više je navrata izrazio želju za igranjem u kraljevskom klubu, no čelni ljudi Chelseaja nisu ga spremni samo tako pustiti u Madrid.

Ulje na vatru dodao je bivši predsjednik los blancosa Ramon Calderon koji smatra da londonski klub ne može zadržati Hazarda u plavom dresu te je postupanje društva sa "Stamford Bridgea" usporedio s ropstvom:

eden-hazard

"Nema smisla zadržavati igrača koji želi otići, ropstvo je odavno ukinuto!", oštro je prokomentirao Calderon dodavši:

chelsea

"Na Chelseaju je samo da ispregovara količinu novca koju želi od Real Madrida. Ako igrač insistira na odlasku i to radi javno, Chelsea će ga teško zadržati, a za Madrid su to fantastične vijesti".

hazard2

hazard

hazard1

hazard2

hazard1

hazard

hazard1

hazard

haz2

(Novi.ba)

Ne propustite