NAJZDRAVIJA BILJKA NA SVIJETU UBIJA ĆELIJE RAKA: Zaustavlja dijareju, usporava starenje, stimuliše rad jetre I TO NIJE SVE!

Porodica i zdravlje
NAJZDRAVIJA BILJKA NA SVIJETU UBIJA ĆELIJE RAKA: Zaustavlja dijareju, usporava starenje, stimuliše rad jetre I TO NIJE SVE!
.

Aronija efikasno pročišćava ljudski organizam od štetnih tvari i teških metala i zato je korisna preventiva protiv malignih oboljenja.

aronija1

Mnoge studije su pokazale da aronija ima i antikancerogeno djelovanje, jer u velikom procentu "ubija" maligne ćelije tumora mozga, pluća, dojke, debelog crijeva i jetre.

Kao izuzetan antioksidans, aronija sprječava stvaranje slobodnih radikala i “napad” na zdrave ćelije u tijelu i krvnoj plazmi, usporavajući time proces starenja organizma i sprječavajući razvoj hroničnih bolesti. Potiče iz Sjeverne Amerike, odakle je došla u Evropu.

aronija-1

Sjevernoamerički domoroci koristili su aroniju kao hranu i lijek. S obzirom na to da je ona eliminator teških metala iz ljudskog organizma, mnogi je smatraju i lijekom protiv popularnih “chemtrailsa” ali i teških metala koji se unose vakcinom u organizam.

aronija3

Prema ORAC i TEAC standardima, aronija ima najveće antioksidativno djelovanje od svih bobičastih i orašastih voćki.

Bogata je antioksidansima, flavonoidima, mineralima u tragovima, folnom kiselinom i vitaminima B, C i E. Zbog visokog udela antioksidanata i vitamina C i E, aronija djeluje antivirusno, antibakterijski i antiupalno.

aronija4

Aronija je bogata antioksidantom antocijanom koji jača imunitet, smanjuje rizik od raka i usporava starenje

.Aronija blagotvorno djeluje na rad želuca. Stimuliše rad štitne žlijezde, pa se posebno preporučuje osobama s hipotireozom. Aronija sprječava nastanak kardiovaskularnih bolesti. Ovo voće snižava visoki pritisak i holesterol i podstiče proizvodnju dobrog holesterola. Aronija stimuliše rad jetre, pomaže kod žučnih kamenaca i upala žučnog mehura. Blagotvorno djeluje i na naš probavni sistem – smiruje grčeve i bolove u crijevima, smanjuje upalu sluzokože crijeva i zaustavlja proliv.

aronija2

Ovo voće možemo pronaći u mnogim proizvodima za mršavljenje, jer pomaže u održavanju idealne tjelesne težine.

Aronija efikasan lijek protiv gojaznosti, tumora ili radioaktivnog zračenja. Prije početka bilo kakve terapije, konsultujte se sa vašim ljekarom ili farmaceutom.

aronija

PRIRODNI RECEPT ZA REGULACIJU STOLICE I ZATVORA: Recept britanskog hirurga za ozdravljenje PROBAVNOG TRAKTA

Ne propustite