Bez pečenja: Cheesecake s čokoladom
Ova poslastica idealna je za ljeto. Osvježit će vas, a ne morate je peći.
Sastojci
1 Cheesecake Dolcela (Mješavina za pripremu torte sa sirom)
3 žlice mlijeka
60 g maslaca
50 - 70 g krupno sjeckanih oraha
200 g čokolade za kuhanje
Za kremu:
300 g svježeg sira
350 ml mlijeka
čokoladni ostrušci za ukrašavanje
Priprema
1. Mješavini za podlogu dodajte 50 – 70 g krupno nasjeckanih oraha te pripremite prema uputi na ambalaži.
2. Podlogu za kolače stavite u hladnjak na 20 minuta.
3. Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži.
4. Polovinu kreme stavite na podlogu.
5. U preostalu kremu lagano umiješajte 200 g otopljene čokolade za kuhanje.
6. Čokoladnu kremu premažite preko bijele kreme i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata.
Posluživanje
Ohlađenu kremu pospite čokoladnim ostrušcima i poslužite.
Izvor: coolinarika.com