IMALA SAM 24 GODINE KADA SAM DOBILA RAK GRLIĆA MATERICE: Samo jedan SIMPTOM SAM IMALA, a ginekolog je govorio da je to normalno!

Zdrav život
IMALA SAM 24 GODINE KADA SAM DOBILA RAK GRLIĆA MATERICE: Samo jedan SIMPTOM SAM IMALA, a ginekolog je govorio da je to normalno!
.

Heather Keating (24) iz Irske otkriven je rak grlića materice, a ona je svoju priču odlučila da podijeli kao upozorenje.

OVO SU SIMPTOMI DA JE VAŠE TIJELO PUNO TOKSINA: U 8 koraka ih možete izbaciti!​

heather-keating

Ona je otišla na ginekološki pregled nakon što je svom doktoru prijavila da ima krvarenje između ciklusa kao i nakon odnosa.

Međutim ginekolog joj je rekao kako to nije ništa strašno, te da se vrati kada bude imala 25 godina.

heather-keating-1

“Zato što sam imala 24 godine nisam imala pravo na besplatne briseve i ostale nalaze. Sve dok nisam postala anemična od tolikog krvarenja nisu me detaljno ispitali. Na kraju su rezultati pokazali da imam rak grlića maternice,” navela je Heder.

cervical-cancer

“Nikad, čak i u najgorim noćnim morama ne bih pretpostavila da imam rak. Pozvali su me u sobu u kojoj su bile papirne maramice na stolu. Tada sam znala sam da vijesti nisu dobre,” ispričala je Heather momenat kad je čula užasnu vijest o svom zdravstvenom stanju.

cervical-cancer2

Na sreću Heather je preživjela, a svoju priču je podijelila kako bi ohrabrila sve žene da idu na pregled i da slušaju svoje tijelo.

Svoju priču je podijelila na društvenim mrežama kako bi pomogla ljudima da prepoznaju simptome ove bolesti u samom početku. 

Ako na koži primijetite OVE PROMJENE odmah idite liječniku: One su ozbiljno UPOZORENJE da nešto nije uredu s VAŠIM ORGANIZMOM!

Ne propustite