KROZ SUZE ME PITALA "ZAR TI NISAM DOVOLJNA": Četiri godine sam joj radio užasne stvari, ali me NIKAD NIJE OSTAVILA

Kiosk
KROZ SUZE ME PITALA "ZAR TI NISAM DOVOLJNA": Četiri godine sam joj radio užasne stvari, ali me NIKAD NIJE OSTAVILA
.

Tridesetogodišnji Englez Dejvid Gerero priznao je da je spavao sa više od 300 žena i to dok je bipo u stalnoj vezi sa djevojkom Laurom. Tvrdi da je to navodno uradio upravo kako bi sačuvao njihovu ljubav.

Dejvid i Laura bili su zajedno šest godina u trenutku kada je Djevid shavtio da ga privlače i druge žene, i da često razmišlja o aferama sa njima. Potom je to priznao svojoj izabranici, ali joj je postavio i ultimatum: ili će pristati na "slobodnu vezu" ili više neće biti zajedno.

1

"Počeo sam da gledam druge djevojke. Dolazio sam u iskušenje da započnem tajnu vezu, ali nisam to učinio bez njenog dopuštenja", rekao je ovaj Britanac.

Jednog dana tokom večere on je prosto saopštio Lauri da je voli, ali i da želi da ima se*s sa drugim ženama, jer mu nedostaje uzbuđenje. Ističe da je tada osjetio veliko rasterećenje.

"Zar ti nisam dovoljna?", upitala ga je Laura u suzama. Narednih dana ona je bila u potpunom šoku, veoma rastrzana i nervozna, ali je poslije dvije sedmice pristala na njegovu ideju da spavaju i sa drugim ljudima.

Dejvid je tada potražio druge žene i parove raspoložene za svingerski se*s ili se*s u troje.

"Bilo mi je čudno, a Lauri veoma neprijatno. Se*s je bio dobar, ali bilo je nekako čudno. Ja sam htio drugačije stvari - strasnu vezu, a ne se*s na žurki", otkrio je ovaj avanturista.

daveguerrero-29094453-1810227682371226-4062428493760167936-n

Na kraju Dejvid je otišao i korak dalje, priznavši Lauri da žečli potpunu slobodu da spava kad i s kim želi.

"Na sreću, razumjela je i dopustila mi da radim šta god želim. Ali, morao sam da ispoštujem pravilo da se ne zaljubim ni u koga i da se ne vezujem ni za jednu drugu ženu", priča on i tvri da je od tog trenutka spavao sa više od 300 žena za četiri godine.

Kako kaže ovaj pšar iz Londona, ovaj "metod" doprineo je činjenici da su i danas danas u sretnoj vezi, deset godina od početka zabavljanja.

2

"Ne razgovaramo o mojim vezama. Ponekad imamo se*s u troje, ponekad Laura spava s drugim muškarcima, a ja posmatram. Ali, uglavnom ja spavam s drugim ženama. To je samo se*s. Ništa ne može uništiti našu vezu", zaključuje ovaj 30-godišnjak.

OVU SRPSKU VODITELJICU SVAKI DAN GLEDATE NA RTS-U: Sada je otkrila da boluje od TEŠKE BOLESTI, samo da preživi

Ne propustite