Obradujte svoje ruke i priuštite sebi savršeno njegovane nokte u Beauty Studiju Moreno!

Kiosk
Obradujte svoje ruke i priuštite sebi savršeno njegovane nokte u Beauty Studiju Moreno!
-

Priroda je dala svoje, na Vama je samo da budete njegovani i lijepi. Bilo da je ljeto ili zima naše ruke i stopala mnogo govore o nama. Novootvoreni kozmetički salon Beauty Salon Moreno pun je pozitivne i ugodne atmosfere, ljubaznog i prije svega profesionalnog osoblja a još se nalazi u centru grada. 
Posjetite Beauty Studio Moreno jednom i zasigurno ćete mu se uvijek vraćati!
Vaši nokti su nekada pokazivali sve Vaše osobine, bili su sređeni, slatki i damski. Danas su oni tek blijeda kopija onog što su neka bili. Povratite im staru slavu ovom ponudom. 

 

10150-1

 

Mnogi muškarci izjavljuju kako na ženama često najprije primjećuju baš ruke. Ruke su pored očiju, usana i dekoltea najčešći adut zavođenja. 

Žene s lijepim i njegovanim rukama, te sa zavodljivim pokretima ruku, imaju poseban šarm i eleganciju. 
U ovom kozmetičkom salonu trude se da svaki Vaš posjet bude pravi doživljaj, zato Vam ljubazno i profesionalno osoblje nudi i veliki broj drugih usluga.
 

10150-3

 

Platite samo 21 KM nadogradnju noktiju + gel u boji i prepustite se profesionalcima!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite