SENZACIJA IZ MAKSIMIRA: Mladi Zeničanin već na zimu će pojačati slavni klub, sve je dogovoreno!

Kiosk
SENZACIJA IZ MAKSIMIRA: Mladi Zeničanin već na zimu će pojačati slavni klub, sve je dogovoreno!
.

Senzacionalna vijest za hrvatski nogomet stiže iz Italije gdje tamošnji mediji pišu o povećanju hrvatske kolonije u Interu iz Milana. Nakon Marcela Brozovića, Ivana Perišića i Šime Vrsaljka, Nerazzurri su zagrizli na veznjaka Dinama koji je 'eksplodirao' ove sezone i do kraja izbrusio veliki potencijal.

inter

Ivan Šunjić ovog je ljeta napokon prešao u redove Dinama nakon što je potpuno stasao u Lokomotivi gdje je bio kapiten i u kojoj je prošle sezone postigao šest golova s pozicije veznog igrača. Paralelno uz to neizostavni je član mlade reprezentacija kojoj je pomogao izboriti U21 EURO sljedeće godine u pobjedama protiv Grčke i San Marina.

ivan-sunjic

Jedan je od najvećih hrvatskih potencijala na poziciji zadnjeg veznog, a posljednji koji je imao tu titulu također je završio u Interu iz Milana i tamo se potvrdio kao elitna klasa i postao standardni A reprezentativac. Iako se nije očekivalo, Šunjić ima ogromnu minutažu u Dinamu koju je sjajno iskoristio, zabio je Fenerahčeu na Maksimiru i potvrdio se kao možda i najveće pojačanje ovog ljeta.

dinamozagreb

Taljani pišu kako je cifra oko koje bi se Inter i Dinamo mogli naći oko pet miliona eura, ali Sportske novosti jutros pišu kako bi Modri ipak željeli malo više u tom poslu. Šunjić je apsolutni hit dosadašnjeg dijela prvenstva, ali to je šok samo onima koji ga ranije nisu pratili. Sa samo 22 godine izuzetno je miran na lopti i ima pokrete prekaljenih 'španera' veznog reda, sjajno čita igru i definitivno se može reći i kako kuca na vrata A reprezentacije.

kovacic-mateo

Inter je navodno ozbiljno zagrizao, a sjećamo se kao su već oteli Dinamo Matea Kovačića i Marcela Brozovića čije su karijere od tada na elitnoj razini. Naravno, Šunjić je sjajnim igrama privukao interes velikana, ali prvi u izlogu na Maksimiru je ipak Dani Olmo, fantastični mladi veznjak na kojem bi Dinamo mogao zaraditi rekordni iznos, možda već u zimi.

valero-icardi-inter

Slavni Inter je očito „slab“ na nogometaše Dinama, a to potvrđuje i najnovije zanimanje za Ivana Šunjića. 

ivansunjic-dinamo

"Inter želi dovesti veznjaka, ali to nije Luka Modrić. Oko su bacili na Ivana Šunjića za kojeg su spremni izdvojiti oko pet miliona eura", piše talijanski Tuttosport.

ivan-sunjic-1

Na Maksimiru, s druge strane, ne žure s prodajom ovog 22-godišnjeg nogometaša koji je rođen u Zenici. Ove sezone je pokazao o kakvom se igraču rado i jasno je kako će njegova cijena još rasti, no ostaje za vidjeti kako će se stvari rasplesti u nadolazećim mjesecima.

ivan-sunjic-2

ivansunjic

ivansunjic1

ivan-sunjic-dinamo-bayern-youth-champions-league-09122015-wid18jjj7mdj1oycydc7kx0vs

ivan-sunjic

(Novi.ba)

Ne propustite