Za nju kažu da ima najveće grudi na svijetu: Prvi put je pod nož otišla sa 13 godina, a kad vidite šta je sad uradila NEĆE VAM biti dobro (FOTO)

Kiosk
Za nju kažu da ima najveće grudi na svijetu: Prvi put je pod nož otišla sa 13 godina, a kad vidite šta je sad uradila NEĆE VAM biti dobro (FOTO)
.

Njemačka rijaliti zvijezda Sofija Voleršajm, poznatija kao Sofija Vegas, opsednuta je sužavanjem struka, pa je prošle uklonila četiri rebra kako bi bio još tanji. Kako tvrdi, nijedna žena na svijetu nema tanji struk od nje. Iako su komentari na njenu figuru različiti, Sofija je ubijeđena da ima tijelo iz snova.

 7
Mnogi tvrdi da je njen tanak struk posljedica stalnog nošenja korseta i da on samo izgleda tako tanko, a da je širi kada stigne korset. Međutim, Njemica se ne ustručava da se skine i pokaže kako njeno tijelo zaista izgleda.

6

ŽENA JE PROBALA PUPLARNU MASKU ZA STOPALA, NAKON 15 DANA OTPALA JOJ JE SVA PETA: Evo kako joj stopala SADA IZGLEDAJU, UŽAS!


Prvi put je otišla pod nož sa 13 godina, a čak se i njen bivši muž, Bert Voleršajm, šokirao zbog Sofijinog novog izgleda..

5

 

- Kad smo bili zajedno, povremeno sam je zafrkavao da ima struk kao kanister za benzin.

10

Sad se osjećam krivim jer sam je podstakao da uradi ovo sebi - rekao je on i dodao da ovako nešto nije u skladu s anatomijom ljudskog tijela.

2


Međuti, Sofija ne obraća pažnju na komentare svog bivšeg supruga i nastavlja da pokosno pokazuje tijelo.

1

- Ovo je moj život i pričaću i radiću šta god želim, svidjelo se to vama ili ne.

34

Obožavam svoje novo tijelo i očekujem puno lepih stvari u budućnosti - napisala je Sofija na Instagramu i istakla da su joj uzori Šer i Brižit Bardo.


Kada je rešila da izvadi rebra, morala je to da uradi u Americi jer su joj u Njemačkoj rekli da je zahvat suviše rizičan i nisu se usudili da ga obave.

8

 

 

Ne propustite