Bila je to normalna rođendanska proslava Anthony Joshue, ali OVAJ detalj ZAPREPASTIO je sve!

Kiosk
Bila je to normalna rođendanska proslava Anthony Joshue, ali OVAJ detalj ZAPREPASTIO je sve!
.

Anthony Joshua proslavio je svoj 29. rođendan, ali jedan detalj sa proslave zapeo je svima za oko. Naime, Joshua je u društvu prijatelja jeo slasnu tortu koja u sebi sadrži ukupno čak 7.500 kalorija.

antoni

Čokoladna torta je sastavljena od različitih ukusa, a u nju su implementirani ukusi popularnih čokolada kao što su Oreo, Kinder Bueno ili Ferrero Rocher. U torti je bilo 10 pakovanja Ferrero Rochera, dva pakovanja Maltersersa, 12 Kinder Buena, devet Orea i britanski The Sun je izračunao da je to otprilike 7.534 kalorija.

antoni3

Inače, Britanac kojeg zovu "čovjek planina" dnevno u svoj organizam unosi 4.500 do 5.000 kalorija i to dok aktivno trenira. Anthonyjev nutricionista Mark Ellison otkrio je za Daily Mail da bokser za doručak jede pet jaja i nekoliko komada avokada sa malo limete, začina, mnogo špinata i tri komada tosta. Uz to izblenda svježe voće sa zobenom kašom, jogurtom, mlijekom i velikom porcijom meda.

antoni1

Za ručak pojede veliku porciju tjestenine sa povrćem, paradajzom i dva komada pilećih prsa, a sve to zasladi desertom kojeg čini veliki jogurt sa svježim voćem, orasima, medom i granolom. Za večeru ima ribu, slatki krompir, rižu i voćni sok, a uz to i mliječne proizvode ili orašaste plodove koji ga zasite do spavanja. Neizostavan je i proteinski šeik koji je napravljen od kazeina.

antoni2

(Novi.ba)

 

Ne propustite