Legendarni stručnjak ISPROZIVAO Sergeja kao niko do sada: Kakvih crnih 100 miliona, pa taj ne vredi ni...

Kiosk
Legendarni stručnjak ISPROZIVAO Sergeja kao niko do sada: Kakvih crnih 100 miliona, pa taj ne vredi ni...
.

Srbija ima sedam miliona selektora, glasila je nedavna izjava Mladena Krstajića. Jedan odlučuje, a svi imaju pravo na svoje mišljenje. A stav apsolutne većine jeste da je Aleksandru Prijoviću mjesto na terenu!

1742632418-mladen-krstajic-werder-bremen-2810-serbien-1pa7

Poslije meča u Bukureštu svi su se pitali samo jedno - zašto napadač PAOK nije ušao u igru, ako ništa prije, onda bar u posljednjih 10-15 minuta? Apsolutna dominacija Srbije protiv Rumunije bila je i dok su igrali 11 na 11, a tek poslije isključenja... Sve to nije dovelo da toga da sjajni napadač odigra bar neki minut.

srbija

- Trebalo je da bude 5:0 za nas - počeo je priču Dragoslav Stepanović za Kurir. Legendarni trener imao je i jedan krajnje dobronamjeran savjet za selektora.

- Stalno menja tim, stalno novi igrači, i dalje će da bude tako... Pa, valjda bi trebalo da bude cilj da se pronađu što bolji igrači. Da onda imamo nekoga uz Mitrovića u ofanzivi. Nemojte tu da zaboravimo i Luku Jovića, već sam mnogo puta pričao o njegovom potencijalu i kvalitetu.

mitrovic

Mitrović igra u životnoj formi, ali opet ne može on sve sam u napadu.

- Fali nam iza Mitrovića igrač koji bi mogao da ga hrane, ne on može sve sam! Sa ovih pet-šest lopti učinio je maksimum, ali na njega treba da se odigra 20-30 lopti. Odbijaju se od njega kao mala deca. Za ovaj nivo protivnika, Mitar je klasa.

mitrovic-srbija

Umjesto Prijovića ili Kostića, na terenu je Milinković-Savića...

- Ne znam zašto nije igrao Kostić ni na jednom meču. Jedino ako nije umoran ili povređen, jer ovde igra svaku utakmicu i to na vrhunskom nivou.

prijovic

Sergej Milinković-Savić nikako da proigra.

sergej-milinkovic-savic-preview

- Kakvih 100 miliona što je pričao onaj predsednik Lacija?! Pa, ko će da plati 100 miliona za igrača koji tri puta dođe do lopte na terenu. Gledao sam ga ovde na utakmici Ajntraht - Lacio, tu je pet puta došao do lopte. To što sam video ne vredi ni milion evra, a kamoli te astronomske sume. Baš sam išao na Jutjub da vidim i njegove dobre poteze, sve je to tamo lepo upakovano, jedan sa jedne utakmice, pa drugi sa druge, i onda bih i ja pomislio da vredi sto miliona.

prijovic2

Nije popularni Stepi želio da preskoči i poteze vrijedne pohvale.

- Polako ubacuje sve ove igrače sa Novog Zelanda, i to je sjajno! Bravo, tako će da se vrati i ta njihova atmosfera koju su oni imali u toj reprezentaciji. Mi smo najbolji tim u grupi, samo da ne zabrljamo na kraju kao što to znamo - poručio je Dragoslav Stepanović.

Ne propustite