BAKA JE SEDMERO UNUČADI I MAJKA TROJE DJECE: Evo koliko godina zapravo ima Macronova žena, OVO JE BAŠ IZNENAĐENJE

Kiosk
BAKA JE SEDMERO UNUČADI I MAJKA TROJE DJECE: Evo koliko godina zapravo ima Macronova žena, OVO JE BAŠ IZNENAĐENJE
.

Brigitte i predsjednik Francuske Emmanuel Macron upoznali su se kad je Macron glumio školskoj predstavi koju je postavljala njegova Brigitte, tada udana majka troje djece.

brigitte15

Bilo je to u Auziereu, gradu na sjeveru Francuske. Nakon završetka predstave, profesorica mu je i čestitala, što će ostati zabilježeno kao prvi poljubac neobičnog para.

brigitte14

Uprkos razlici u godinama, Macron je već s 16 godina rekao Brigitte da će ju oženiti. Kad je imao 18, počeli su vezu. Brigitte se u međuvremenu rastavila i par se vjenčao 2007. godine.

Žive s troje djece koje Brigitte ima iz bivšeg braka. Ovih će dana Brigitte biti uz svog supruga kad će on preuzimati dužnost predsjednika Francuske. Elegantna i vitka, 65-godišnjakinja već je puno puta hvaljena zbog svog mlađeg izgleda, definitivno je najbliža savjetnica svog supruga.

brigitte12

Njena atletska građa i šik dizajnerski komadi čine da godine na Brigitte djeluju kao broj. Ipak, ako se može suditi po mišljenju stručnjaka, ona je uložila još malo dodatnog napora da bi mogla da parira svom mladom suprugu. 

Lice

61557572-brigitte-macron

Kako objašnjavaju eksperti za strane medije, Brigitte je najvjerovatnije radila mini fejslifting, botoks, ugrađivala je filere, a nega lica joj ne manjka. Vjeruje se da je popunjavala jagodice i srednji dio lica. Dr Ifeoma Ejikeme kaže:

"Gledajući njeno lice ima naznaka da je operisala nos, ali zaista na najbolji način. Izgleda fantastično, jer nije bila radikalna".

U zemlji kao što je Francuska kreme i drugi preparati su imperativ.

Iako Brigi tenije javno govorila o svojim tajnama, kao što nije priznala ni da se "sređivala", dr Ros Peri, sa "Kosmediks klinike" vjeruje da su njene intervencije više nego suptilne.

brigitte10

brigitte8

Modni ukus

Brigitte sa ponosom nosi mnoge dizajnerske komade i voli skupe stvari.

Javnost je saglasna da "ima oko" i da često bira odjeću koja je namenjena dosta mlađim ženama.

OD MACRONA JE STARIJA 24 GODINE, A SADA SU JE USLIKALI NA PLAŽI: "Da li ona stvarno ovako izgleda?"

To je jedan od razloga zašto ona uvijek, ali zaista uvijek djeluje mlađe. Voli kožne komade, uske pantalone, suknje, a zna da se obuče svakako i uvijek prikladno i za svečane, ceremonijalne prilike.

brigitte3

brigitte13

Građa

Brigitte je zgodna, vitka i ima mišiće. Mat Fidis, trener, kaže da ona izgleda zdravo, vitalno za svoje godine, kao i da to nije "nastalo preko noći". Ona je njegovana žena, koja godinama ulaže u sebe.

61557574-brigitte-macron

"Ona je aktivna, voli da skija i to se vidi. Godine nisu uzele svoj danak, jer je mislila na vrijeme na svoj izgled. Vježba godinama, najvjerovatnije pilates i hrani se zdravo, što otkriva njeno tijelo. Generalno Francuskinje se zdravo hrane", rekao je Fidis.

MACRONOVA ŽENA SE U PREKRATKOJ HALJINI POJAVILA PRED PRINCOM: Kad su joj vidjeli noge, ljudi ostali zaprepašteni!

Blistav osmijeh

Dr Raha Sepehrara kaže da je prva dama Francuske "radila zube".

"Gornji prednji zubi su krunice ili klasični implanti. Malo se razlikuju po boji, pa se to naslućuje. Takođe, ona nema diskoloraciju zuba koja je karakteristična za osobe u zrelijim goidnama. Postoje male nepravilnosti koje samo stomatolog uoči."

brigitte6

Frizura

Moderan paž je pravi "okvir" za njenih 65 godine. Brigitte tako krije djelimične znakove starenja na licu i vratu koje ne može da sakrije nikako drugačije.

brigitte11

Uz oblik, boja je odličan izbor i utječe na mekoću njenih crta lica.

brigitte4

Ne propustite