BRAD PITT JE PRVI FILM SNIMIO SA MILENOM DRAVIĆ: Bio je mlad, mršav i potpuno NEPOZNAT, a ove scene ćemo ZAUVIJEK PAMTITI!

Show
BRAD PITT JE PRVI FILM SNIMIO SA MILENOM DRAVIĆ: Bio je mlad, mršav i potpuno NEPOZNAT, a ove scene ćemo ZAUVIJEK PAMTITI!
.

U američkom filmu iz 1988. godine, "Tamna strana Sunca", Milena Dravić tumačila je ulogu Emili Klejton, nepokretne majke Rika, kojeg je tumačio tada ne tako poznat Bred Pit. U

"Bio je mlad, mršav i kao neko pilence, ali i tada je bio veliki profesionalac. Odgirao je sjajno tu ulogu dječaka koji ne smije da se izlaže sunčevim zracima. Došao je da se leči kod nekog našeg travara, a tu je pronašao i ljubav", izjavila je svojevremeno glumica.

61574952

dravicbradd

"Nije bila velika uloga, ali mi je drago što sam imala prilike da igram u istom filmu s jednom velikom zvijezdom poput Breda Pita. Nemam čak ni fotografiju s njim. Baš šteta, ali film čuvam na VHS kaseti", rekla je Goricac Popović prisjećajući se snimanja ovog filmskog ostvarenja, koja.je u filmu glumia pomoćnicu Ninu.

Reditelj Boža Nikolić izabrao je Breda Pita među 400 kandidata na kastingu u američkoj kompaniji Metro Goldvin Majer.

"Žao mi je da to kažem, ali se neće više roditi takva glumica. To što je ona napravila je fenomenlno. Napravila je oko 100 uloga i u tim filmovima je igrala sve glavne uloge. Znate, imate ljude koji snime više uloga od Milene, ali nikada nisu prošle zapaženo. Velika je tragedija se desila za srpski film... Glumila je majku Bredu Pitu i divno su sarađivali. Odmah je vidjela da je on dobar glumac, izuzetno ga je cijenila i poštovala. Ali i ona nju. Prognozirala je da će biti svjetska zvijezda. Cijenio je to što je ona imala Kansku nagradu", rekao je on prisećajući se ove saradnje.

milena

milena-dravic-1

milena-1

Milena Dravić napustila nas je sinoć u 79. godini. Bila je jedna od najvećih glumica na našim prostorima ikad.

ZNALA JE DA JOJ SE BLIŽI KRAJ: Evo što je Milena Dravić rekla u posljednjem obraćanju za javnost SUZE SAME TEKU

Ne propustite