ZNALA JE DA JOJ SE BLIŽI KRAJ: Evo što je Milena Dravić rekla u posljednjem obraćanju za javnost SUZE SAME TEKU

Kiosk
ZNALA JE DA JOJ SE BLIŽI KRAJ: Evo što je Milena Dravić rekla u posljednjem obraćanju za javnost SUZE SAME TEKU
.

Diva srpskog glumišta Milena Dravić napustila nas je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa. Glumica se tamo nalazila na liječenju; posljednjih dana joj je bilo loše, liječnici su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Prije dvije i pol godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila s bolešću.

 

m3


U maju ove godine za emisiju Scena progovorila je o svom povratku glumi: “Ne mogu se vratiti po svaku cijenu. Vraćam se jednim tempom koliko mi moj organizam i moje zdravlje dopuštaju.

KIDA DUŠU: Brena se oprostila od legendarne glumice, a nema ko nije zaplakao zbog OVOGA

m

Vidjet ćemo, ništa ne mogu garantirati, ništa ne mogu obećati. Ja sam se naradila, dao Bog, u životu toliko, ali eto, voljela bih doprinijeti još nešto ovoj profesiji, ali ne ovisi o meni.”

k5

k4

Iza sebe je ostavila brojna vrijedna filmska, serijska, televizijska i pozorišna ostvarenja. Po fenomenalnim ulogama pamtićemo ovu glumicu koja je u nekoliko navrata pokazala koliko je i plemenita.

m4

Ono što sigurno niste znali o njoj, jeste da je zajedno sa životnim saputnikom Draganom Gagom Nikolićem, dala dječaku novac koji mu je bio potreban za operaciju.

m3

Naime, Milena i Dragan su se bavili humanitarnim radom, iako nikada nisu govorili o djelima koja su činili. Tako su glumci svojevremeno odustali od kupovine automobila i novcem koji su namijenili za to pomogli dječaku za kog su čuli putem televizije. Kada su vidjeli prilog o mališanu kom je hitno potrebna operacija očiju, shvatili su da im automobil nije potreban i da je pametnije da novac ulože u nešto korisno.

m1

Milena je zbog brojnih uloga često putovala. Zahvaljujući filmu "Misterija organizma", Milena je svojevremeno prisustvovala Kanskom festivalu. Na njemu je upoznala brojne svjetske glumce i glumice, ali scena koja se prepričava tiče se samo Milene i jedne francuske novinarke.

Naime, kada ju je na konferenciji za novinare u Francuskoj jedna novinarka, zbunjena time što takav film dolazi iz Jugoslavije, maliciozno pitala znaju li Jugoslovenke uopšte da postoje kontracepcijska sredstva, Milena je reagovala veoma burno bacila joj je u lice tablete za migrenu i dobila aplauz svih prisutnih.

m

Dragan Nikolić je obožavao vodu, često je plovio rijekom, morem, a njegov čamac Milena Dravić nedavno je poklonila porodičnom prijatelju Radetu Šerbedžiji u znak zahvalnosti za sve što je glumac učinio za njih, posebno kada su ih mučile neprilike:

Gaga je često za sebe govorio da je hedonista koji voli Savu, čamce i uživanje na suncu.

Umio je da se otisne na rijeku u društvu Milene, ali i najbližih prijatelja.

KRALJ NEUKUSA! Ispod odijela ništa, ali samo POGLEDAJTE DOLJE : Nećete moći zaustaviti smijeh kada vidite šta je obuo na VJENČANJE

Ne propustite