Na Trgu su se večeras pojavili i ONI: Svi su se oduševili kad su ih vidjeli, a EVO ŠTA SU PORUČILI!

Bosna i Hercegovina
Na Trgu su se večeras pojavili i ONI: Svi su se oduševili kad su ih vidjeli, a EVO ŠTA SU PORUČILI!
.

U Banjaluci počeo protest Pravda za Davida - 201. dan koji je prerastao u bunt naroda zbog krađe izbora.

pravda

 -Nema priznanja kriminalnog izbornog procesa, nema prihvatanja mandata. Ove izbore treba poništiti ako želimo da ovdje narod ostane, rekao je Šukalo, što su prisutni pozdravili velikim aplauzom.  

- Vukota ti si naš predsjednik i dođi ovdje među nas da se borimo. poručio je Davor Dragičević, pozivajući Vukotu, koji je bio kandidat za predsjednika Republike Srpske.  

"Rekao sam mu - Kuda žuriš Vukota, ko je iza tebe. . . ", kazao je Dragičević, pozivajući Vukotu da dođe jer je on predsjednik koga su pokrali na izborima.  

davor

Poslanici opozicije, među kojima je i Draško Stanivuković, obavezali su se da neće prihvatiti mandate koje su dobili u kriminalnom izbornom procesu i da će biti uz narod koji se bori za istinu i pravdu.  

Predstavnici SDS iz Banjaluke dali su podršku Davoru i rekli da ostaju uz njega i narod koji se bori za pravdu. "SDS je bio i ostao uz narod", kazali su oni, dok su prisutni uzvikivali. -Gdje je Vukota? 

davora-dragicevic

I ostali govornici su kazali da su izbori bili nedemokratski i osudili su predstavnike SDS, Obrena Petrovića i Miloavana Bjelicu koji su prethodnih dana čestitali pobjedu Miloradu Dodiku. 

"Novih papaka ne smije biti", poručeno je sa ovog skupa. 

"Ovo je jedino slobodna teritorija i ovdje moramo da postavimo i pitanje opoziciji - Šta radite ljudi, za koga se borite za mandate ili za narod. Ne može se čekati još četiri godine. Svi iz opozicije koji su osvojili mandate da u roku od 24 sata dođu ovdje i pokažu da li se bore za narod ili za mandate", rekao je Blagić.

pravda-za-davida-1-1

"Osjećam vašu bol koliko ste pokradeni i poniženi. Odgovornost ovdje da položite na Trgu pravde, slobode i mira, a ne u parlamentima", kazao je Adam Šukalo i pozvao sve one koji su osvojili mandate da budu uz narod.

"Istina je da je ovo kriminalni izborni proces i ja prihvatam odgovornost za sve opozicione poslanike", kazao je Šukalo i osuo paljbu po onima iz opozicije koji su ovih dana podržali koaliciju sa SNSD-om. 

pravda-za-davida-davor-dragicevic2

Obraćajući se prisutnima, Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogidšnjeg studenta Davida, je rekao da su izbori bili nepotrebni i da je on upozoravao da izbori ne treba da budu.

DODIK ME UDARIO, HAPŠEN SAM I NE ZNAM ZAŠTO: Stanivuković se odriče naknade: “Dio novca dajem Fondaciji “PRAVDA ZA DAVIDA”

"Šta ste vi okolo učinili...izbori su bili bespotrebni... Pokušali se uvući politiku ovdje na Trg Krajine...Ubili ste dijete i njegovog oca koji je konobar i borac...crno je da crnje ne može biti... Nepriatelj nam nije potreban", rekao je Davor i dodao da njega i grupu  Pravda za Davida niko neće gaziti.

pravda-trg

Ponovio je da je MUP zločinački .

Upitao je vi koji ste glasali tražite istinu i pravdu. Ja sam vam na raspolaganju kao i Pravda za Davida. Mi nećemo ustuknuti nimalo..., rekao je Davor,.

pravda-za-davida-davor-dragicevic

I večeras kao i prethodnih imao je podršku građana koji su to i zbog krađe izbora ali i zbog zahtjeva da se otkrije ko je ubio Davida Dragičevića.

"Ovo je jedino slobodna teritorija i ovdje moramo da postavimo i pitanje opoziciji - Šta radite ljudi jeli se vi borite za mandate ili za narod. Ne može se čekati još četiri godine. Svi iz opozicije koji su osvojili mandate da u roku od 24 sata dođu i pokažu da li se bore za narod ili za mandate", rekao je Blagić.

davor

"Osjećam vašu bol koliko ste pokradeni i poniženi. Odgovornost ovdje da položite na Trgu pravde, slobode i mira, a ne u parlamentima", kazao je Adam Šukalo i pozvao sve one koji su osvojili mandate da budu uz narod, javlja BN.

"Istina je da je ovo kriminalni izborni proces i ja prihvatam odgovornost za sve opozicione poslanike", kazao je Šukalo i rekao da neće biti koalicije sa SNSD-om. 

pravda1

Pogledajte šta je još poručeno:

ŠTA JE KOJOVIĆ URADIO SA DONJIM VEŠOM DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Slobodan Vasković se oglasio na blogu i BANJALUKU DIGAO NA NOGE!

Ne propustite