ŠTA JE KOJOVIĆ URADIO SA DONJIM VEŠOM DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Slobodan Vasković se oglasio na blogu i BANJALUKU DIGAO NA NOGE!

Objavljeno:12.10.2018 - 18:50
A A A Times Arial

Optuženi Bošnjak: Kojdić je po nalogu tužioca Vreće otpakovao donji veš Ubijenog Davida i na taj način ga kontaminirao, učinio nezakonitim dokazom; Kojdić je bacio donji veš Ubijenog Davida, piše u svom blogu novinar Slobodan Vasković.

pravda-za-davida-trg7

DODIK POTEZOM U EMISIJI IZNENADIO KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA: Kad je ovo rekao oni su JEDVA mogli PROGOVORITI!

Zoran Bošnjak, krim tehničar MUP RS, protiv kojeg je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo optužnicu da je bacio donji veš Ubijenog Davida Dragičevića, optužio je tužioca Dalibora Vreću da je upravo on naložio inspektoru Siniši Kojdiću kontaminaciju tog dokaza i tako ga učinio nezakonitim.

pravda-za-davida-davor-dragicevic

“Svjedok Kojdić Siniša je po nalogu postupajućeg tužioca, a da paradoks bude veći, istog tužioca koji zastupa optužbu, u prostoriji za zasušenje predmeta, a koja se nalazi u depozitu PU Banjaluka, iste otpakovao, fotografisao i popisao, što je protivno odredbama člana 135. ZKP RS i takvi dokazi su nezakoniti i na njima sud ne može zasnivati svoju odluku”, navodi se u Prigovoru protiv optužnice.

david

pravda-za-davida-2-2

U Prigovoru, koji je u ime Bošnjaka uputio advokat Damir H. Alagić, dalje se ističe da je “zbog postojanja osnovane sumnje da je upravo svjedok tužilaštva Siniša Kojdić počinio inkriminaciju za koju je optužen moj branjenik, a što proizilazi i iz tužilačkog spisa, OJT u Banjaluci podnesena je krivična prijava protiv Kojdić Siniše, koji je prema nama dostupnim informacijama, koju smo anonimno zaprimili, u zvaničan Dnevnik MUP RS, u kojem svi uposlenici upisuju šta su radili, navode kao datum 26.03., dok Kojdić, koji tog dana navodno nije mogao biti prisutan na poslu, upisuje datum 25.03. i kraj njega opis posla - obdukcija, što je još jedna potvrda osnovanosti krivične prijave i involviranosti svjedoka tužilaštva za inkriminacije za koje je optužen moj branjenik”. 

vaskovic


Takođe se navodi da Vrećo nijednom svojom naredbom uopšte nije tažio vještačenje donjeg veša Ubijenog Davida Dragičevića, piše u svom blogu Slobodan Vasković a ostatak teksta možete pronaći na ovom linku.

david-6

pravda-za-davida-davor-dragicevic2

Šest je sati, a na Trgu nema Davora Dragičevića: EVO GDJE SE SADA NALAZI!

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!