"Volio je jednu ženu, ali mu je djed naredio da se oženi drugom"

Kiosk
"Volio je jednu ženu, ali mu je djed naredio da se oženi drugom"
.

Khabib Nurmagomedov dokazao je svima da je vladar UFC sporta, a posebno je ušutkao McGregora i njegov tim. Nije mogao izdržati konstantna vrijeđanja, pa je nakon pobjede nasrnuo i na McGregrovovim timom van ringa.

Nakon što se stišalo sve vezano za kavez i borbu, počelo je s otkrićima njegovih privatnih stvari. Najveća misterija je Khabibova žena s kojom ima dvoje djece, ali kojoj niko ne zna ni ime, a niti kako izgleda.

kab

Poštujući muslimansku vjeru, Khabib nije u javnost iznosio detalje iz svog bračnog života, a svoju odabranicu i danas vješto skriva od očiju "gladne" javnosti.

kabib2

Njegov otac je otkrio da je uz pomoć djeda odabrao ženu. "Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali savjetovao se s djedom oko toga. Sjećam se da je pričao o šest djevojaka. Djeda Magomeda se sve pita, Khabib je prvo s njim o tome razgovarao. Vrlo su bliski. Da je Khabib sad ovdje, prvo bi otišao k njemu. Ne znam tačno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu svog djeda", ispričao je Khabibov otac Abdulmanap.

kabib3

kabib1

(Novi.ba)

 

Ne propustite