Kada se pojavila SVI SU ZANIJEMILI: Sve su žene bile u haljinama o ONA U OVOME!

Moda i ljepota
Kada se pojavila SVI SU ZANIJEMILI: Sve su žene bile u haljinama o ONA U OVOME!
.

Unuka kraljice Elizabethe princeza Eugenie udala se za svog izabranika Jacka Brooksbanka.

vjencanjee

NAKON NJENOG POKLONA NIJEDAN DRUGI NEMA SMISLA: Kraljica Elizabetha Harriju i Meghan poklonila kuću kakvu još niste vidjeli (FOTO)​

Lijepa mladenka je blistala u vjenčanici, baš kao i gosti u svečanim 'krpicama'. Ipak, manekenka Cara Delevingne nadmašila je i zasjenila sve ostale.

cara1

cara2

cara3

cara4

 Dok su sve žene izabrale haljine, Cara je na vjenčanje je došla u crnom smokingu s dugačkim frakom na sakou ispod kojeg je nosila bijelu košulju i kravatu.

cara5

cara6

cara8

Ni šešir nije bio tipičan kao kod ostalih gošća, a cijelu kombinaciju je začinila jednostavnim crnim salonkama.

cara9

cara10

cara11

I dok Harry i Meghan u javnosti, često, ne skrivaju svoje osjećaje sa princem Williamim i Kate Middleton situacija je drugačija.

kate1

kate2

kate3

Ipak, više tradicionalne Williama i Kate ovaj put je izgleda ponijela atmosfera na kraljevskom vjenčanju princeze Eugenie pa su uhvaćeni kako se u kapeli Sv. Jurja drže za ruke.

kate4

kate

kate5

Nešto ovako spontano od njih dvoje se vidi zaista rijetko i zbog toga su svi ostali oduševljeni.

kate

Unuka kraljice Elizabethe princeza Eugenie udala se za svog izabranika Jacka Brooksbanka.

Lijepa mladenka za svoje kraljevsko vjenčanje odabrala je vjenčanicu dizajnera Petera Pilotta sa širokim V izrezom sprijeda i straga.

wwwww

Bajkovita vjenčanica otkrivala je ramena i leđa unuke kraljice Elizabethe, a britanski mediji odmah su primijetili ožiljak iz djetinjstva na leđima tek udane princeze.

9

12

Eugenie nije nosila veo, a razlog tome je ožiljak koji je zadobila operacijom kralježnice u dobi od 12 godine. Princeza godinama vrlo otvoreno progovara o svojoj borbi sa skoliozom, a upravo zato je željela pokazati da se ne srami svog upečatljivog ožiljka pa je od dizajnera zatražila da vjenčanica sadrži duboki izrez na leđima. 

2

3

4

5

Kao dijete bolovala je od zbog čega je bila podvrgnuta operaciji tijekom koje su joj ugrađene šipke od titanija duž kralježnice.

Lijepa Eugenie je na vjenčanje pozvala i doktora koji ju je tada operisao.

6

7

8

10

11

Na svom je službenom Instagramu Eugenie u junu ove godine prvi put podijelila i svoje rendgenske snimke kako bi osvijestila javnost o ovoj bolesti.

2018-10-12-1

"Mislim da se može promijeniti shvaćanje ljepote, možeš pokazati ljudima svoje ožiljke i mislim da je zaista potrebno zauzeti se za to", rekla je jednom prilikom princeza.

13

14

NAKON ŠEST MJESECI KATE SE POJAVILA U JAVNOSTI I SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA: "Zar je ovo stvarno ona?"

Ne propustite