LIDL PODIGAO NA NOGE CIJELU SRBIJU, ALI NAJTUŽNIJI PRIZOR DOLAZI IZ OVOG GRADA: Ustali u pet ujutro, ali OVOM SE NISU NADALI!

Kiosk
LIDL PODIGAO NA NOGE CIJELU SRBIJU, ALI NAJTUŽNIJI PRIZOR DOLAZI IZ OVOG GRADA: Ustali u pet ujutro, ali OVOM SE NISU NADALI!
.

Dobro, Lidl se otvorio i mnogi su ustali ranije i formirali red u pet ujutro iako je otvaranje zakazano tek dva sata kasnije.

lidl1

lidl

Načudili smo se i gužvama pred sanducima sa piletinom, kao i sveopštom pomamom koja je ispratila priču o otvaranju Lidla.

lidl7

Ni prva ni poslednja histerija oko otvaranja nekog lanca marketa, složićete se. Međutim, jedna stvar će morati da vas iznenadi.

1642565-lidl-foto-kurir-tv-ff

Naime, Pančevo je danas jedan od najtužnijih gradova - iako je za tamo najavljeno otvaranje dvije prodavnice - u Ulici Miloša Obrenovića i u Ulici Moše Pijade. Ipak, danas ta dva objekta nisu otvorena. Ipak, to par desetina Pančevaca nije spriječilo da strpljivo u redu čekaju otvaranje nepostojeće prodavnice.

lidl2

"Iako Lidl u Pančevu nije završen i biće otvoren do kraja godine, dvadesetak naših sugrađana jutros je uredno čekalo ispred rampe kod objekta. Jedan od njih je čak i preskočio rampu i poslije par minuta se vratio psujući im " mater Švapsku" što maltretiraju ovaj narod" - kažu na stranici koja se bavi svakodnevicom u Pančevu.

ISPALA MU PILETINA NA POD U LIDLU, A ONDA SE DESILO NEŠTO ŠTO JE ZGROZILO SRBE: "Stidim se svog naroda"

Ne propustite